Pilnie szukam fryzjera (do uczesania na wesele) na najbliższą sobotę 15.08. Znacie salony, które w tym dniu pracują/mają wolne godziny?
Ale swoją drogą to w porę sobie przypomniałaś he he
Pamiętałam pół rok wcześniej, ale jak się okazało fryzjerka zapomniała mnie wpisać na swoją krótka, świąteczna listę.
O masz. To spróbuj tam czesały moją znajomą w pierwszy dzień świąt.
Też miałam ten sam problem i udało mi się umówic. Pani proponowała mi dwie różne godziny, więc moze druga opcja nie jest zajęa. Zadzwon pod nr 884 828 851. Salon Metamorfoza
Uczesz się sama. Jak fryzjer w sierpniu wpisze cię na sobotę w środę to lichy fryzjer. Szkoda kasy. Do dobrego na strzyżenie w dni pn -czw. czeka się tydzień i dwa. Już siękiedyś nacięłam na wolny termin za godzinkę, walczyłam później kilka mc żeby wyglądać jak człowiek i fryzjer co dwa tg żeby wyrównywać a to 30zł za każdy raz co najmniej.
To jest zasada nr 1 - omijamy salony, w których nie ma klientów. Nie bez powodu nikt tam nie zagląda.
tak, tak, tak... omijać puste salony i nie brać pod uwagę reklam na forum. Klientki rzadko tu piszą bo nie mają nic z tego, ze wychwalą fryzjerkę, tzn, piszą ale źle jak są niezadowolone jak ja z wizyty w salonie Marta na słoneczku. Minęło 2mc a nad uszami nadal mam króciutkie włosy,chyba powyrywałą mi wtedy na 3mm miejscami. Mimo, ze już 3razy byłam u innej fryzjerki i podcinamy tył i boki, nadal ukrywam wydzębolenia tej fryzjerki. To jakiś koszmar dosłownie. Całe lato muszę kombinować jak poukrywać niedoskonałości.
Reklama, reklama, reklama... i tak od rana. Nigdy tak nachalnej reklamy nie bierzemy na poważnie, chyba ktoś szuka "ofiar".
Mobilny fryzjer tel.507466367
polecacie?chcialam upiąc na slub we wrzesniu?ktos korzystal z mobilnego?