Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Frank - 3,45 i będzie wyżej

Ilość postów: 109 | Odsłon: 23164 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Frank - 3,45 i będzie wyżej

dziś podrożał o 0.85% od rana gzdie górna granica bozia wie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

frank dziś osiągnoł 3.70 ratuj się kto może bo będzie po 4 zł.

Gość_mirek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

bedzie drożej

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

frank dziś 3.75 czy dojdzie na koniec sierpnia na 4zł. uwarzam że przeskoczy tą granicę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie ma co sie łudzic ,bedzie po 3.60 minimum przez kolejny rok a nawet moze i wyzej bedzie stal o ile pewne sprawy zle sie potocza ,sprawa Grecji za 2 miesiace wroci tak czy siak

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie dajmy się bałamucić kursem franka. Tak, czy owak przy obecnym kursie wysokość rat kredytowych we frankach dopiero zbliża się do wysokości raty w złotówkach dla identycznej kwoty kredytu i formy spłaty.

Jedyna różnica w tym, że znacznie większy jest udział kapitału w tej racie, niż odsetek.

A żeby dostać kredyt we frankach należało mieć zdolność kredytową wyższą niż dla złotówek, czyli "biedni" nie brali.

Niech się rząd bierze za wzmacnianie gospodarki, to pomoże zarówno frankowym jak i złotówkowym kredytobiorcom.

Poprawi się wówczas kurs złotówki i zarazem spadną stopy procentowe w zł.

Wojtek68
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To co się dzieje w naszej gospodarce nie ma żadnego wpływu na kurs franka w Polsce ani kursy akcji Polskich spółek. Patrz co dzieje sie teraz z WIG20 kiedy polskie firmy mają się całkiem dobrze.

Kursem franka jak i akcji na GPW steruje USA a nasz rząd nie ma z tym nic wspólnego.

Gość_makler
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

USA nawet swoim budżetem już nie steruje. Co najwyżej kilka prywatnych banków czy funduszy może sterować frankiem ale nie USA :)

A realne wzmocnienie naszej gospodarki (niestety chyba cudowne) mogłoby zmienić kurs zlotówki i oderwać nas od nieuzasadnionego powiązania ze słabym Euro.

Co do GPW, to jest to tak płytka giełda, że nie trudno się na niej bawić w ustawianie kursów jak już kilka razy mialo to miejsce.

Wojtek68
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

obniżyli ranking USA na podwójne AA w poniedziałek frank będzie po 3.90.Płaciłem 400 franków po 2.10 jak brałem było 840zł. teraz płacę1560zł.więc nie kłamcie że nic się nie dzieje to jest tragedia nas biorących kredyt we franku.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A nie myślałeś wcześniej o ryzyku?! Myśleliście ,że zawsze będzie tak fajnie? My wzięliśmy kredyt w złotówkach,'frankowi' znajomi śmiali nam się w twarz...teraz sytuacja się odwróciła:P My płacimy 400 zł raty!

nie życzę nikomu źle i nie cieszę się z cudzego nieszczęścia, ale było myśleć! Nie bierze się kredytu w obcej walucie na 30 lat!!!!!!!!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Na prawo, na lewo, w górę i w dół ...

To stara ludowa przyśpiewka na temat franka :)

Nie kłamałem pisząc, że raty kredytów we frankach dopiero zbliżają się do rat kredytów złotówkowych.

To powinno uruchomić wyobraźnię kredytobiorców frankowych i pozwolić im zrozumieć, że kredytobiorcy w złotówkach cały czas orzą pod górkę. I robią to z pelną świadomością, bo chcą mieć coraz mniejszy dlug, którego spłata w pełni zależy od nich.

To przejaw zdrowego rozsądku ze świadomością wielkiego obciążenia kieszeni.

Dlatego ja także nie zamierzam płakać nad frankiem. Było miło przez jakiś czas i pewnie jeszcze kiedyś będzie ale to loteria. Zbyt wiele zależy od zewnętrznego rynku.

Natomiast siła złotówki i inflacja żywotnie mnie interesują bo to moja waluta i kształtuje moją rzeczywistość. Choćby wartość mojej pracy.

Wojtek68
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nadchodzi apokalipsa gospodarcza,proszę pokazać 10 produktów w sklepie wyprodukowanych w UE.Wszystko robią w Chinach,od sznurówek,po komputery.A unia europejska co produkuje?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no nie tak do końca pokążmy jeden produkt polski to będzie sukces

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

niech żyje frank w który zainwestowałem wszystkie oszczędności zarobiłem 16 tyś w ciągu 1 miesiąca.w poniedziałek dokupię aby nie było w kantorach w ostrowcu nic i znowu pójdzie w górę ,i znowu zarobię na tych tseudo biznesmenach co to wille budowali nie za swoje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 113

Odp.: Na prawo, na lewo, w górę i w dół ...

Grupa ATLAS stworzyła markę i swoje imperium od podstaw. Obecnie mają zakłady w całych dawnych KDL'ach czyli Europie Wschodniej.

http://www.atlas.com.pl/pl/o-nas/grupa-atlas2.html

No i ich bocianie gniazda były jednym z fajniejszych zabiegów marketingowych :)

Wojtek68
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja inwestuję we franka bo tu jest pewny zarobek a ryzyko żadne dziś obleciałem kantory i skupiłem w ostrowcu wszystko co było bo w poniedziałek będzie po 4zł.Ameryka leży podali w TV.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 115

Odp.: Frank - 3,45 i będzie wyżej

i to popieram 17:57 wszyscy co narzekają to pewnie ci co wzieli w zł. zawsze kredyt był jest i będzie nieopłacalny

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

wnimanie-wnimanie frank dziś po otwarciu sesji zacznie od 3.90 i poszybuje w górę

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę