Witam. Bardzo proszę o namiar na fotografa na chrzest. Czy moglibyście rodzice polecić mi jakiegoś sprawdzonego? Interesuje mnie również koszt. Dziękuję z góry
nie jestem zawodowym fotografem ale mógłbym podjąć wyzwanie mam nawet dobrawy aparat a kosz no cóż 4-pak i moge działać
Otwierasz google, wpisujesz "fotograf chrzest ostrowiec" i wyświetla Ci się lista. Przeglądasz zdjęcia, dzwonisz i wybierasz.
Chętnie się podejmę.
Proszę o kontakt mskwarek27@o2.pl
Interesujące. Jak mi opowiadał jeden kamerzysta, czy Ci robiący na szaro bez zusu i podatku nie powinni się czuć trochę nie fair wobec tych na legalu ?
Po co Ci rachunek? Oczywiście, że wystawię, oczywiście dopłacisz do tego ;)
Po co rachunek? Masz obowiązek wystawić rachunek, chyba że oszukujesz US to inna historia.
Chyba wiem jak znaleźć fotografa. Chodzi mi o zdanie rodziców, którego wybrać. Boże ludzie, czy Wy zawsze musicie być tacy nieuprzejmi?
Proszę jeszcze raz o poradę rodziców, którzy zamawiali fotografa w Ostrowcu na chrzest. Ile taka przyjemność Was kosztowała i czy byliście zadowoleni?
podbijam wątek; kogo polecacie; jaki jest orientacyjny koszt za zdjęcia ceremonii chrztu + kilka zdjęć z rodziną?
1600 za chrzest ? To za zdjęcia ślubne za samą usługę bez albumów płaciłam tyle z malutką górką u naszych ostrowieckich fociaszy. 1600 za chrzest. O matko i córko.
Mało widziałaś jeszcze skoro to Cię tak dziwi, ale to nie w Ostrowcu tyle za Chrzest. Za samą ceremonię i zdjęcia z rodziną w kościele lub przed bez przygotowań i zdjęć na przyjęciu to 500-600 zł minimum jeśli to ma być zrobione i oddane na dobrym poziomie.
Mam świetny aparat a cena to za darmo mogę wykonać zdjęcia poniewaz się uczę. Ale zdjęcia wykonuje już bardzo dobre.