Potrzebuje zdjecia do legitymacji dla dziecka. Jakiego fotografa polecacie?
Gigi, a ty chcesz zdjęcie dziecka do legitymacji, czy portfolio? Pytanie co najmniej dziwne, żeby nie nazwać głupie.
Pytanie nie jest dziwne ani glupie! To ze ty czegos nie rozumiesz nie znaczy ze cos jest glupie. Zadalam pytanie jakiego fotografa polecacie. Jest ich wielu w miescie, ALE nie kazdy jest dobry i wyobraz sobie ze nie u wszystkich jakosc zdjecia, cena, ilosc itp sa takie same. Zaznaczylam ze chodzi o zdjecie dla dziecka wiec samo przez sie rozumie ze chodzi o kogos kto ma cierpliwosc i podejscie do dziecka bo wiadomo, ze malutkie dziecko nie usiadzie spokojnie na krzeselku i nie bedzie pozowac, jak do sesji tylko bedzie sie krecic, wiercic itp. Trzeba go upominac, "glowa wyzej" , "patrz na bok" bo zdjecie do dokumentow ma spelniac odpowiednie normy i wymogi, nie moze byc zrobione byle jak a niestety przy paromiesiecznym albo kilku letnim dziecku jest to ciezkie do wykonania zwlaszcza, gdy jest chore. Stad tez padlo pytanie kogo forumowicze polecaja. Czy to takie dziwne?
Potrzebujesz zdjęcia do legitymacji, czy do VOGUE? Każdy będzie dobry dla malucha.
Jezeli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem postu powyzej to sie nie wtracaj w dyskusje i nie zasmiecaj forum!! W jednym z ostrowieckich zakladow wlascicielem jest stary facet i wyobraz sobie ze bardzo niechetnie robi zdjecia malym dzieciom i wykonanie zwyklego zdjecia do dokumentu jest dla niego problemem bo maluszek nie usiadzie 3 minut na krzeselku spokojnie tylko sie kreci i wierci. Zdjecia wychodza nie ostre i brzydkie bo dziecko a to ruszy reka, a to spojrzy nie tam gdzie trzeba a to zaczyna plakac i trzeba czekac az sie uspokoi i potrzebny jest fotograf cierpliwy ktory nie ma z tym problemow ale skoro tobie trzeba logiczne rzeczy tlumaczyc to albo jestes prawdziwym tępakiem albo tylko udajesz takiego bo szukasz zainteresowania i kogos do dyskusji. Ja na twoje zaczepki odpowiadac juz nie bede bo szkoda mi czasu i nerwow. NIE INTERESUJE CIE TEN POST TO NIE KOMENTUJ, proste i logiczne. Skoro nie potrafisz pojac niektorych rzeczy i sa dla ciebie niezrozumiale to daj sobie spokoj bo widac trzeba na to pewnej madrosci i doswiadczenia zyciowego by zrozumiec pewne sytuacje. A tobie tego brakuje, za to hejt pierwsza klasa! Szkoda mi takich ludzi...
Masz rację Figi. Ja robiłam u Luli. Jestem zadowolona i syn to przeżył ;))
To jaka legitymacja jest potrzebna kilkumiesięcznemu dziecku?
Gigi idz pod eclerka do budki przy bankomacie jest fotograf.zdjecia luxxxx.polecam