Chce zmienić fotelik samochodowy na większy. Obecnie córka ma w przedziale wagowym 9-18kg,a chcę kupić 15- 36 kg.
Jaki polecacie model???? Cenowo do 350- 450zł.
następny przedział to 15- 25 kg lub 15-28 tak mi się wydaje a potem 25 - 36kg
zobacz sobie testy euro ncap jak ma 4 gwiazdki to znaczy że bezieczny ja mam casual play protektor z ostatniego przedziału wagoego i jestem zadowolony cena około 500 zł 4*
mam taki fotelik dzies w piwnicy odezwij sie maila to sprawdze , oczywiście sprawnysprzed am za grosze kreig@vp.pl
Obecnie mam fotelik Ramatti Venus i jestem z niego zadowolona, ale nie mam pojęcia jaki wybrać następny. Jest ich mnóstwo w internecie, ale najlepiej kupić sprawdzony przez innych rodzic i ich dzieci , z polecenia.
Wiadomo jak pójdę do sklepu to mi wszystko wcisna, aby tylko sprzedać towar.
a do jakiego wieku dziecko musi jeździć w foteliku? Czy waga i wzrost dziecka też ma jakiś wpływ do kiedy używać fotelika?
Ja tylko taki kupię synkowi jest drogi ale to nie chodzi o cene tylko o jego zdrowie i życie a na tym oszczędzać nie warto. Otrzymał ten fotelik 4* w teście ncap przy czym nie uzyskał nawet jednej wady.
jest z maxi cosi montowany tyłem do kierunku jazdy takie są bezpieczniejsze nie widziałam z innej firmy takiego z przeznaczeniem dla starszych dzieci
A czy ktoś ma do sprzedania fotelik z przedizale wiekowym 15-36kg lub może polecić jaki kupił swojemu dziecku??? Na stronie www. fotelik.info jest ich dużo,ale ja chcę kupić taki któy jest sprawdzony i ma dobre opinie od rodziców. Pomóżcie???
ja kupiłam w zeszłym tygodniu po wielu przemyśleniach, śledzeniu testów i opinii sunshine kids monterey, i jest naprawdę bardzo fajny, ma 4 *, regulację do poszerzenia w ramionach dziecka (kombinezon zimowy się zmieści), ma bardzo dobrą cenę (chociaż ja kupiłam tę wersję nowszą i droższą o ok 100 zł) jest bardzo miękki dla dziecka bardzo wygodny, córce (28kg) się podoba i lubi w nim jeździć, dla syna (18 kg) kupię taki sam (narazie jeździ w foteliku po córce baby dream, bo ma on dodatkowe pasy dla mniejszych dzieci - beznadziejnym, materiał się zniszczył i pomimo tego że ma tylko 2,5 roku trzeba go wymienić, bo wygląda fatalnie), w tym można zdjąć cały pokrowiec do prania łącznie z podłokietnikami, a materiał wygląda na dobrej jakości
Węż pod uwagę, żeby był uchylny jak dziecko ci uśnie, bo inaczej będzie mu głowa leciała do przodu podczasa hamowania, ja kupiłam graco,ale jest trochę za mało rozkładany- no nie jest źle ale jak go kupowałam to był super fotelik chicco - świetnie się rozkładał i nawet starsze dziecko mogło złapać wygodnie i bezpiecznie drzemkę - no niestety dla nas miał zbyt wysoką cenę ok 500zł.
Lepiej kupić Fotelik CHICCO KEY 2-3 15-36 kg czy GRACO LOGICO LX COMFORT FOTELIK DO 36KG ???
Doradzcie cos???
Zdecydowanie chicco - droższy ale warto!
hej kochane , podbijam wątek odnośnie fotelika. znacie nowy fotelik Jane Grand ? z grupy 9-36. Czytałam opinie na jego temat, wybieram się do sklepu go zobaczyć. Ma ktoś już ten fotelik? bo zastanawiam się nad jego zakupem.
Ma ktoś na zbyciu w dobrym stanie ??? 15-36 kg.