Jak mnie zobaczą, to im szczęki opadną :)
Moze jakas lista mniej wiecej ilu osob mozna sie spodziewac:
1.Anaiana
2Gienek z połówką
3...
4...
itd itp
Gienek nie obiecuje, przyjdzie 1) ja się wyrobi (bo o 16.00 jedzie na działkę posiac zioła), 2) nie wiadomo, czy się połówka zgodzi, bo może chciec się wyfiołkowac, a czasu braknie ;)
No, nie? Jak to świadczy o ich rodzicach. Nie kochali ich, stąd ta wewnętrzna złość do wszystkiego, a już najbardziej nie cierpią objawów sympatii. Spaczone osobowości.
ok
jestem za tym spotkankiem !!!
konkretnie proszę podać i gdzie ?
sądzę że piątek po poługniu lub sobota byłaby odpowiednim dniem
Michał, dziś jest, godz.18.00, molo w parku.
a kogo najbardziej chcielibyscie poznac?
mnie ciekawi tropiciel absurdu, martik, czlowiek, pismen, limonkowanimfa, malaczerwona, Kaśka, ktora nie ma stalego nicka, chucknorris, willi, wampirzyca, liliana, Gienek oczywiscie, laura, słon, mirek24, magik,wariatka, alexis, brzydall, enchrantes, z dawnych ludzi, ktorych tu nie widac teraz: pajączek, evik, jodełka, truskawka, castortroy, lou007, lucyferus, kocjusz, dromer, oksymoron, no i wiele wiele innych ludzi jak tak zaczac wymieniac, to listty braknie
Ja chciałbym poznac Kocjusza,Evika,Zenke,chuckanorisa.Alexis i małaczerwona-tyle.
A ja przyjde siade na ławeczce i bede obserwował ile ludzi sie zebrało:P
Po co komu takie spotkania?:) przecież to "zbiegowisko" różnych ludzi tu na forum, nawzajem na siebie warczących:P
Są też towarzystwa wzajemnej adoracji :P
Ciekawość, identyfikacja postaci :) Jeśli chodzi o mnie to będę w parze ze Śliczną Brunetką, na spacerku, na molo między 18 a 18:30
mnieeeee???? :) niestety zarzadzajaca polowka tego zwiazku zadecydowala ze idziemy na inne spotkanie wiec odpadamy ja polowka i Pajaczek xD no nie wierze ze ktos jescze nie pokojarzyl ale spoko :) nastepnym razem postaram sie byc w calej mojej mrocznej okazalosci ;p
Chucku gdzie Ty idziesz???Nie może Was zabraknąć :)
Chucku jestes niewdziecznym bratankiem lub siostrzencem:) Nie chcesz sie pokazac swojej cioci?:P Tak tak, ciocia bedzie na spacerze i zajdzie na molo:)
zeniu "zajdziesz" na molo?:)))) też se miejsce wybrałaś;) tam dużo ludzi będzie:P nie lepsze ustronne miejsce? pozdrawiam najcieplejszą i bezstronną kobitkę na forum.