No właśnie teraz będą się obgadywać:) nawet pewnie nie pod swoimi nickami.
Nie wiem skąd masz takie bogate informacje na mój temat :) Nikt nikogo do niczego nie zmusza, to jest wola każdego z Nas, jak chce spędzać swój wolny czas :) A spotkania nie są organizowane dzień w dzień, tak by robić z tego wielkie halo. Miałam ochotę to poszłam, poznałam nowe osoby, porozmawiałam, co w tym złego?
gości z 12.09 ale jak widać, i tak czasu z dzieckiem nie spedzasz bo na forum garujesz. to jak tym czasem poswięconym dziecko jest? Pewnie siedzisz godzinami przy kompie udajesz , ze sie bawisz z dzieckiem a ono przy twojej nodzę miałczy.
13:35 ty zatraciłeś w tej swojej zajadłości resztki człowieczeństwa, Kiedy będzie następne spotkanie ? przyjdę chętnie , za późno przeczytałam. Dla chcącego , nic trudnego.Pozdrawiam wszystkich inteligentnych . A prymitywy plujące jadem jak 13:35 niech siedzą w krzakach. Tylko tyłków nie podrapać , bo siedzieć nie będzię na czym
No i fajnie, że się ludzie spotkali, poznali się niektórzy, porozmawiali. Obserwatorzy pewnikiem też jacyś byli, bo przecież ludzka ciekawośc jest niemała :)
Po jakie licho krytykowac takie spotkania? Ktoś nie ma ochoty, nie przychodzi. Proste. Mnie się wydaje fajne takie spontaniczne spotkanie się z ludźmi, których się nie zna.
spotkajcie się , spotkajcie, popsioczycie pomarudzicie , będziecie znać swoje twarze i personalia to potem i na siebie ponarzekacie
Ja tez chce z wami popsioczyć.Kiedy następne spotkanie?
Foka a potupiesz nastepnym razem? Bo teraz nie miałam smiałosci poprosic:) Ludzie przeciez mozna wyznaczyc jakis dzien ciut odlegly w czasie, zeby kto chce mógł sie dostosowac. Ja problemu nie widze zadnego. Moze koło lipca? Tez jakas sobota:)
No dobra, niech będzie 12:30 :P
Piknik. Maślanka z Biedronki i świeże bułeczki na powietrzu :-)