Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Forumowicze, spotkajmy się!

Ilość postów: 26 | Odsłon: | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Forumowicze, spotkajmy się!”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Forumowicze, spotkajmy się!

A ja się nie spotkam, bo nie lubię dwulicowości. na spotkani ładnie, pięknie, a póżniej brudy wyciągane na forum i obgadywanie. Dziekuję za takie towarzystwo

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Jestem "ZA", taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! :D

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Czasy IRC to jeszcze nic. Stare, złote czasy CB radia, to było coś. Te ogniska, spotkania..Zmienia się forma komunikacji ale idea wciąż pozostaje ta sama. Tyle, że mentalność ludzi troszkę inna i ciężko coś naprawdę ciekawego wspólnie zorganizować. Szkoda..

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

To jest bardzo zły pomysł brakuje wam już tu tematów do smarowania

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

hihihi pewnie że będą ładne ,fajne w przedziale od 6 do 90 lat .A fajne chłopaki będą? też bym sobie choć popatrzyła?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Ale pesymiści, na prawdę nie ma juz u nas pogodnych ludzi?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Pismen wyglosi slowo wstepne i zasiadzie w prezydium spotkania.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Krzyknąć datę i godzinę...spotkania w parku na molo:) kto chce przyjdzie....a co dalej to się ustali na miejscu:)

Gość_propozycja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Jestem za może w końcu poznam jakąś ładną kobitkę.

Gość_Weteran Zębca
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Tara to będzie nas dwie :) Chociaz nie wiem czy na tygodniu dam rade, ale postaram sie.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Cytując klasyka Kubę Wojewódzkiego USZCZĘŚLIWIĆ WSZYSTKICH SIĘ NIE DA, WKUR......... - ŻADEN PROBLEM.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Grace
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Jak Gienek będzie to ja tez przyjdę . W końcu zobaczę najprzystojniejszego forumowicza

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

A gdyby tak najprościej..w tę sobote?Zawsze można rzecz powtórzyć w powiększonym składzie :)

KoteczQ
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 119

Przypominam, że jutro o 9:30 można spotkać się pod IV LO w akcji Polska Biega. Niektórzy z was już tam byli ; )

Schumacher
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 122

Sobota, godz. 18.00 molo?

GienekkeneiG
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 127

Kochany Schumi, a ja jutro od razna zakupy: no wiesz... sukieneczki, bluzeczki, majteczki :-)

Alexis
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 132

może tak

cyt"A ja wam mówię ,że nici z tego będą.Rzuca się jeden termin i kto ma chęci przychodzi w miejsce o ustalonej godzinie ze znakiem szczególnym np. piwko w lewej ręce,by nie było wątpliwości.Taki to terminów kupa,ten by przyszedł tamten nie może bo pracuje inny sprząta itp.

Gość

2013-04-25, 06:02

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 134

Ale problem. Baetko przecież możemy się umówić na jakiś tik np mrugnięcie okiem czy też zapytać się na molo która będzie godzina o 10 i będzie wiadomo że z forum jesteśmy :):) albo jakiegoś kwiatka włożyć w koszulkę :):) albo listka no nie wiem co jeszcze, można też nucić piosenkę tyle jest sposobów a wy kombinujecie z FB, ja nie mam tam konta i nie chce mieć :/

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 21 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę