A ja się nie spotkam, bo nie lubię dwulicowości. na spotkani ładnie, pięknie, a póżniej brudy wyciągane na forum i obgadywanie. Dziekuję za takie towarzystwo
Jestem "ZA", taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! :D
Czasy IRC to jeszcze nic. Stare, złote czasy CB radia, to było coś. Te ogniska, spotkania..Zmienia się forma komunikacji ale idea wciąż pozostaje ta sama. Tyle, że mentalność ludzi troszkę inna i ciężko coś naprawdę ciekawego wspólnie zorganizować. Szkoda..
To jest bardzo zły pomysł brakuje wam już tu tematów do smarowania
hihihi pewnie że będą ładne ,fajne w przedziale od 6 do 90 lat .A fajne chłopaki będą? też bym sobie choć popatrzyła?
Ale pesymiści, na prawdę nie ma juz u nas pogodnych ludzi?
Pismen wyglosi slowo wstepne i zasiadzie w prezydium spotkania.
Krzyknąć datę i godzinę...spotkania w parku na molo:) kto chce przyjdzie....a co dalej to się ustali na miejscu:)
Jestem za może w końcu poznam jakąś ładną kobitkę.
Tara to będzie nas dwie :) Chociaz nie wiem czy na tygodniu dam rade, ale postaram sie.
Cytując klasyka Kubę Wojewódzkiego USZCZĘŚLIWIĆ WSZYSTKICH SIĘ NIE DA, WKUR......... - ŻADEN PROBLEM.
Jak Gienek będzie to ja tez przyjdę . W końcu zobaczę najprzystojniejszego forumowicza
A gdyby tak najprościej..w tę sobote?Zawsze można rzecz powtórzyć w powiększonym składzie :)
Przypominam, że jutro o 9:30 można spotkać się pod IV LO w akcji Polska Biega. Niektórzy z was już tam byli ; )
Sobota, godz. 18.00 molo?
Kochany Schumi, a ja jutro od razna zakupy: no wiesz... sukieneczki, bluzeczki, majteczki :-)
może tak
cyt"A ja wam mówię ,że nici z tego będą.Rzuca się jeden termin i kto ma chęci przychodzi w miejsce o ustalonej godzinie ze znakiem szczególnym np. piwko w lewej ręce,by nie było wątpliwości.Taki to terminów kupa,ten by przyszedł tamten nie może bo pracuje inny sprząta itp.
Gość
2013-04-25, 06:02
Ale problem. Baetko przecież możemy się umówić na jakiś tik np mrugnięcie okiem czy też zapytać się na molo która będzie godzina o 10 i będzie wiadomo że z forum jesteśmy :):) albo jakiegoś kwiatka włożyć w koszulkę :):) albo listka no nie wiem co jeszcze, można też nucić piosenkę tyle jest sposobów a wy kombinujecie z FB, ja nie mam tam konta i nie chce mieć :/