Co Wy o tym myślicie? nie byłoby fajnie spotkać się kiedyś tak wszyscy - bez względu na wiek . Ciekawe kto by się przyznał jaki ma login np. Albo kogo byśmy rozpoznali ? Teraz jest taka fajna pogoda , można by na żywo podyskutować o polityce, miłości , zdradzie . Co Wy na to? Loginem się nie podpisuje choć tego na ogół nie robię , bo nie lubię być anonimowa. Pozdrawiam i zostawiam do przemyślenia.
A ja się nie spotkam, bo nie lubię dwulicowości. na spotkani ładnie, pięknie, a póżniej brudy wyciągane na forum i obgadywanie. Dziekuję za takie towarzystwo
Może w maju. W parku na molo
Po co się macie spotykać? Chcecie się własnym jadem pozabijać?!
Jestem "ZA", taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! :D
W internecie nigdy nie jesteś anonimowa.
No , ale co to za znaczenie ma do spotkania czy jesteś anonimowa , czy nie? Wypowiadać swoje poglądy każdy ma prawo , a takie spotkanie to fajna sprawa , w maju na molo - super ! przyjdę na pewno , żeby tylko pogoda była fajna , może być bardzo fajnie . Napiszcie kiedy . Pozdrawiam.
A ile trzeba mieć stażu forumowiczowskiego? Tak mi to wyszło, jak Czesławowi Mozilowi PALESTYNEŃCZYK w ostatnim X FACTOR.
A po co staż? Jednak co niektórzy to pesymiści/w ukrytych/ jest tu tyle fajnych ludzi , wesołych , sympatycznych , a i ci zgorzkniali tez są ciekawi na swój sposób. Ja bym sie chętnie wybrała na spacerek i choć oczkiem rzuciła na tych z którymi dyskutuje . Może być fajnie.
A potem obsmarowała ich na forum, też jako anonimowa...
Takie spotkania to była norma w czasach IRC. Wspólne imprezy po 30-40 osób :) Fajne czasy, dużo fajnych ludzi się poznało z którymi do tej pory utrzymuje się kontakty mimo upływu czasu.
Czasy IRC to jeszcze nic. Stare, złote czasy CB radia, to było coś. Te ogniska, spotkania..Zmienia się forma komunikacji ale idea wciąż pozostaje ta sama. Tyle, że mentalność ludzi troszkę inna i ciężko coś naprawdę ciekawego wspólnie zorganizować. Szkoda..
Czasy CB to jeszcze nic, kiedyś wiązało się dwie puszki sznurkiem i rozmawiało. Albo trochę nowsze od CB jak to robiło się sieć blokową i rozmawiało na lanczecie sc sc sc sc sc sc albo cs cs cs cs :):):):)(:(:(:(:
Bardzo dobry pomysł. Zamiast gnuśnieć w domu , wyjść , poznać nowych ludzi , jak za dawnych dobrych czasów. A ty pesymistko co ciągle piszesz o obsmarowywaniu, co z tobą? Uważasz , że ludzie po to sie tylko spotykają żeby o kimś źle później napisać? Jesteś na prawdę zgorzkniała do spodu. Ludzie z natury są dobrzy , staraj się chociaż tak myśleć , to pomaga , inaczej zatrujesz siebie i otoczenie swoim pesymizmem. Lepiej mieć 1000 kolegów niż jednego potencjalnego wroga.
A będą ładne i fajne dziewczyny w wieku 25-35 ? Ja jestem ładny i mogę przyjść tylko bez kutni żeby było