Nie puszczają wątków ,blokują nie ma o czym dyskutować. Skoda czasu na to forum są inne ciekawe rzeczy w sieci.
Może Admin potrzebuje pomocy?
Biedny nie radzi sobie z nadmiarem postów:)
Bo on wolno czyta, a jeszcze wolniej myśli. Diesel na mrozie.
Szkoda se głowe zawracać i komuś "na żywo" odpowiadać skoro posty po dwa czekają,to hamuje tempo forum i zniechęca do aktywności a chyba nie oto chodzi właścicielowi,chyba że zmierza do unicestwienia samoistnego tego interesu,bo w naszym kraju znamy przypadki powolnego niszczenia aż wreszcie upadku bo się "nie opłaca",mam na myśli znane polskie firmy.
Odkąd straciłem coś bardzo ważnego w moim życiu, mam gdzieś to forum.
Scenę zdominował "Pismen"i jego bractwo popaprańców z PO,SLD,TOS.
Forum stało się tubą propagańdowaą tych opcji t.j POpaprańców i postkomunistów.
Brak na tym forum dyskusji
Forum stało się badziwiem,kiedy piszący wyrażają swoje poglądy w kwesti kochanek,najprzystojnieszych,gdzie coś kupić,czy będa płacić zasiłki,pomoc z MOPS ,jak dobre są władze i.t.p
Forum umrze śmiercią naturalną z powodu braku dyskutantów ,wymiany myśli.
Myśli można wymieniać jeśli dyskutant myśli. Zacznij wreszcie myśleć, a nie pleść.
Ty nie umiesz inaczej dyskutowac-tylko minimalizowac dyskutantów,obrażac,wywoływać sprzeczki nie na temat,
to jest Twój "RAJ"-panie "Pismenie"
Sprawdz czy napisałeś,bodajże jedno słowo związane z tematem,
na który dyskutują internauci w tym temacie.
Ladnie to tak ludzi obrazac przykladny "katolu" z komunistycznej ferajny?
Jesteś pierwszy ,ktory nazwal mnie katolem.Poprzednio wszedzie ,był komuch,choć nigdy do PZPR nie należalem.Nie mówiąc o przynależności do PZPR(platnych zdrajcow pacholkow Rosji) w Twoim życiorysie panie..........
Nie umrze - zobacz ile jest nowych zarejestrowanych.
Akurat wypowiedzi pismena nikt inteligentny nie bierze na poważnie (bo przecież racja nie może być jedyna - słuszna, prawda?). Ot taki forumowy trollik.
Pisz słodziaku ciekawie . Będzie "takie" i "owakie".