Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Forum

Ilość postów: 24 | Odsłon: 1131 | Najnowszy post
  • Forum

Forum przed zamknięciem bylo calkiem fajne chociaż zdawalo mi sie że Admin za dużo "zamraża"

Czekalem z niecierpliwością na ponowne otwarcie..i ....rozczarowalem sie....

Okazało się że ciągle blokady ,przetrzymywanie postow i zamykanie wątków naprawde mialo/ma sens

Teraz na Forum jest śmietnik, obrażanie,groźby karalne,wyzwiska,chamstwo....a Admin nie reaguje ....

...a jesli reaguje to z opóźnieniem a "żółć" sączy się i zalewa większość wątków

Szkoda...

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Forum

Proponuję nie wchodzić na Forum. Chyba że to zaburzenia autoagresywne, masochistyczne.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A może po prostu przejść na inne forum

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Forum

22:50- po cóż tak zero -jedynkowo? Filozofia "Nie podoba się, to do widzenia". Tymczasem warto zwrócić uwagę, że o ile Forum to miejsce ważne dla społeczności Ostrowca, to to, o czym pisze gośc 21:30 może zniechęcać.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Bo tutaj powinien być moderator z prawdziwego zdarzenia a nie taki co moderuje jak sobie przypomni. Słabe to...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a jakie jest inne forum -

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

forum ostrowiec gazeta.pl

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

kiedyś były teraz niema ,szkoda szczępić sobie języki,administrator po prostu ma w d...e nasze uwagi."Róbta co chceta" hasło Owsiaka.Tak więc nic tu się nie zmieni.

kost@
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

kiedyś były teraz niema ,szkoda szczępić sobie języki,administrator po prostu ma w d...e nasze uwagi."Róbta co chceta" hasło Owsiaka.Tak więc nic tu się nie zmieni.

kost@
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta.

Dlaczego post oczekuje na weryfikację?

Co zrobić, aby moje posty sporadycznie oczekiwały na weryfikację (aby wyświetlały się niemal zawsze bez weryfikacji)?

kost@ Dziś, 14:06 ZgłośOdpowiedz

●Odp.: Forum

Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta.

Dlaczego post oczekuje na weryfikację?

Co zrobić, aby moje posty sporadycznie oczekiwały na weryfikację (aby wyświetlały się niemal zawsze bez weryfikacji)?

kost@
          Zgłoś
          Odpowiedz

Już to pisałam ale powtórzę. Denerwuje mnie to, że co bym nie napisała to i tak moje komentarze od razu wpadają w zamrażarkę. Nie piszę nic obraźliwego ani niekulturalnego a i tak rzadko kiedy puszczany jest mój komentarz.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

O proszę. Tak jak zawsze. Zobaczymy kiedy będzie aktywny mój komentarz.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Z naszym forum dzieje się źle.Posty za długo siedzą w zamrażarce.Ponoć jest to wina skryptu który weryfikuje posty.Nie wierzę,bo skrypt można poprawić.Co to za skrypt który weryfikuje parę zdań cały dzień mając kilka słów kluczy? Ten skrypt czasem musi się wyspać i tyle.Moja ocena tego jest taka: jeśli jedna osoba nie nadąża,to puśćmy posty na żywioł.Jeśli ktoś przegnie pałę to odpowie karnie.Wtedy będzie wolność słowa.Nie udajmy że panujemy nad cenzurą.

Gość_kgb
                Zgłoś
                Odpowiedz

Osiem godzin w zamrażarce siedzi mój post w wątku o nauczycielach.O polemice możemy zapomnieć.Co najwyżej wyżalić się na maksa i wyłączyć komputer.Dlatego poziom merytorycznej dyskusji upadł na pysk.Jeszcze jest czas na poprawę.Ale nie ma musu.

Gość_kgb
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Piszemy STRZĘPIĆ panie Kost. Jak chcesz pisać, to pisz poprawnie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

I pelno zablokowanych choć nic w nich złego

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

no i co ze sie tak pisze,do szkoły chodziłem 50 lat temu i z polskiego nie byłem alfa i omegą .Rorum to nie konkurs dyktand,gorsze błędy tu są i nikt hallo nie robi

kost@
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kost,wiesz już jaki jest powód ,,zamrażania ,, twoich wpisów.Adminowi jest wstyd,że taki analfabeta produkuje jakieś ulepy pełne błędów ortograficznych.Twoje tłumaczenie,że tak się pisze,świadczy o ignorancji i braku samokrytyki.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery