Czy firma grant wypłaciła zaległe wynagrodzenia bardzo prosE o szczera informacje
Wszystkie te firmy niedługo padną. W tej drugiej też część załogi bierze kase w ratach i jeszcze z opóźnieniem. Jest wesoło w Ostrowcu!
A to wszystko tylko i wyłącznie przez odpowiednią kadrę kierowniczą. Właściciele tych firemek mogą być z siebie dumni że na zatrudniali durni do kierowania takimi zakładami.
I na dodatek obcych! Dlaczego do warszawki nie pójdą? Bo gówno potrafią, cwaniakowac tylko. A tam szybko by się ich pozbyli.
Ostatnie pieniądze były wypłacone za grudzień. Co teraz ma zrobić pracownik nikogo to nie obchodzi. Nikt o niczym nie informuje ani właściciele ani nadzorca. Obecnie postoje do 17.04.2026
Najlepiejkierowac z tylnegosiedzenia kasę brać a winę zgonić kierownictwo
Wystarczy że tak pięknie mówili o funduszu gwarancyjnym w przypadku braku płynności finansowej :D Wszystko będzie dobrze a nawet lepiej, BLE BLE BLE. Nie ma to jak stałe śpiewki i robienie ludzi w balona.
W Ostrowcu prywatne filmy tak robią ludzi w balona, obiecują a ludzie nadal naiwni
Ostrowieccy biznesmeni nie podzielą się z Tobą nawet jakby mieli, najniższa krajowa i się ciesz że masz pracę, bez premii świątecznej, bez socjalu, ułamek składek na ZUS, Masz rozum to szukaj pracy jak najdalej od Ostrowca, tu się preferuje głównie tanich wyrobników, nie bez przyczyny Ostrowiec ma pięćdziesiąt kilka tysięcy mieszkańców a nie jak kiedyś prawie 80 tyś. Ostrowiec to miasto upadłe, jakby nie emeryci i renciści z czasów huty to już dawno by się z tego miasta wszystko zawinęło. Zostając tu w latach 90-tych popełniłem ogromny błąd w swoim życiu.
Chcesz powiedzieć że tu to wolno? Wiem że jest trudno małym i jednoosobowym podmiotom gospodarczym w tym mieście, ale ja bardziej mam na uwadze ostrowieckich oligarchów a oni mają się świetnie i grosza ludziom więcej nie dadzą niż podstawa. To jest główna przyczyna emigracji zarobkowej młodych ludzi z Ostrowca tych co nie chcą zgodzić się na jawne okradanie i wyzysk.
Myślisz, że w większych miastach tak dużo więcej płacą? Sprawdź, porównaj podobne stanowiska.
Potem porównaj koszty życia.
Dodaj, odejmij, pomyśl.
Ale nie posługuj się stereotypami, samodzielnie poszukaj i porównaj.
Oj uwierz że potrafią, a jak nie wierzysz to popytaj znajomych o ile jakichś masz. Pracując w większym mieście nie trzeba też żyć od razu w jakichś luksusach, wystarczy nie wielki kącik w którym człowiek będzie się dobrze czuł. Ja mam wielu znajomych w większych a nawet dużo większych miastach i potrafią żyć na poziomie mimo tego że trzeba utrzymać mieszkanie, samochód, produkty do życia a do tego jeszcze potrafią przeznaczać pieniądze na przyjemności i coś odłożyć. Nawbijałeś sobie jakichś głupot do głowy i usilnie próbujesz to sprzedać innym.
Tak więcej płacą 20:05 . Zarobki trzy razy większe niż w tym zadupiu , wykonując tą samą pracę. A wy dalej za minimum na umowie ,reszta pod stołem.