Czy zabieracie do niego dzieci w wieku 2 lat? Czy dziecko w tym wieku bedzie mialo tam co robic, jak to wyglada? Czy dziecko musi byc samodzielne czy rodzic moze "pomagac"? Czy placimy tylko za dziecko czy rowniez za opiekuna?
Dla dwulatków najlepsze Fiku Miku na Słonku. Tam napewno maluch sie nie znudzi. Płaci sie tylko za dziecko, ktore musi byc z opiekunem. Rodzicvmoze zamowic sobie kawke lub herbatke i posiedziec na fajnej kanapie.
Dla malych i duzych jedno i drugie miejsce jest dobre. W fiku miku minus lazienka na dole.
W fikolandzie otworzyli nowa sale dla malych dzieci idealna dla 2latka.Maja duzo zabawek jest basen z pilkami bykismu i corcia zadowolona.W fiku miku jest jedna duza sala i fakt lazienka po za sala zabaw.Dzieci sa z rodzicami oplata tylko za dziecko.
A jaka cena za godzine
Sprawdz cennik na ich stronie
18zl ? chyba nigdy nie byles.Dzis placilismy 10zl a na tygodniu jest 9 za godzin
W fikolandzie dziwnie pachnie jakby nie wiem.....nie wietrzone...czy co s tym stylu... normalnie kurzem takim nie wiem czym...
Fiku Miku jest fajne i pani miła,zawsze proponuje kawe.Polecam
Ja juz ze swoim chodzilam jak mial 1,5 roku do Fikolandu bylam Fiku miku i bardziej sala mi sie wydawala dla wiekszych dzieci.