Gdyby nie wiedzieli, że to święto, to nie podaliby daty tej imprezy na czwartek godz 12:00 bo ludzie są wtedy w pracy i szkole. To wydarzenie założone na fb to po prostu oszustwo. Od początku nie było tam żadnej informacji o miejscu tego festiwalu, natomiast wydarzenie zostało założone dla wielu miast na ten sam dzień i godzinę. Jak niby organizator zamierzał to zrealizować? Po prostu ściema a ludzie każdą okazję wykorzystają żeby na Kościół najeżdżać...
Czy jest jutro festiwal baniek mydlanych przy Pulankach? Na fb jest wydarzenie ale nie wiem czy to czasem nie sciema jak poprzednim razem. Ktos widzial oficjalne plakaty,informacje?
Tez sie zastanawiam czy jest. Blisko mieszkam to okaze sie
Bańki są podobno od 15.00 na boisku a festiwal kolorów o 17.00 przy szkole. Na Pułankach. To prawda?
Festiwal kolorow potwierdzony. A co z bankami? Oszustwo znowu?
Nie ma, to sciema.
Dziś bańki na boisku o 15, kolory koło browaru w poniedziałek o 17. Tak pisze na fb :/
Ale to nie potwierdzone przez np.mck. Ktos utworzyl wydarzenie a reszta wierzy ze to bedzie. Co do kolorow to widzialam oficjalny plakat i wiem ze jest,ze urzad miasta wie. A z bankami to nie wiadomo. Idziecie na te banki?
A czy są jakieś plakaty na mieście na ten temat? Czy tylko facebook? Jeśli tylko facebook, to znaczy że kolejna ściema.
Chyba tylko fb.
Plakatów nie widziałam. Tylko na fb :/
Festiwal odbędzie się na Os. Pułanki boisko na skrzyżowaniu ul. iłżeckiej i armii krajowej
Przejde sie z ciekawosci ale wydaje mi sie ze to sciema
Narazie jest cisza na osiedlu.
To jest ściema znowu aby robić z ludzi idiotów.Jakby naprawde coś takiego było to nie na fb tylko pisalo ale też plakaty bo nie każdy ma fb.
Pojawil sie jakis busik na boisku z laweta.
to właśnie oni mają lekkie opóźnienie
podbijam,jest ten festiwal????