Miasto chyba zapomnialo o dzieciach w czasie ferii. Brak jakichkolwiek rozrywek z ktorych moznaby korzystac za darmo. Wszystko co jest organizowane przez browar kultury jest platne i to nie malo. No tak lepiej organizowac bale emerytom przynajmniej bedzie glos w wyborach ;)
Co takiego jest w szkolach organizowane, prosze napisac w ktorej?
W każdej szkole podstawowej są zajęcia w jeden tydzień , w jednych w pierwszym tygodniu, w innych w drugim. Każda szkoła zapewne informowała rodziców i uczniów.
Ty to pewnie dej+ i wszystko za darmo, kiedyś tego nie było i każdy był zadowolony. Weź się do pracy to będzie cię stać na ferie dla dzieci.
Dzieci zadowolone, bo wreszcie mogą się wyspać, a rodzice, no cóż.. we własnym zakresie zapewniać atrakcje, macie na to od państwa, tylko trzeba się zorganizować, a nie oczekiwać zorganizowania od innych dla własnej wygody.
800+ masz na dzieci to sponsoruj im rozrywke
A ty jak po znajomosci siedzisz na stolku, nie bedziesz mi mowil czy mam wziac sie do pracy jak mnie nie znasz baranie
W kazdym cywilizowanym miescie sa organizowane drobne atrakcje i to normalne, a jak uwazacie ze miasto zrobilo wszystko to ok, ja uwazam ze nic nie zrobilo dla dzieci, bo takie atrakcje jak sa w browarze organizowane to powinny byc darmowe bo po to ten piekny gmach jest, a nie po to zeby jakas psrudo uczona miala stanowisko
Były przez cały tydzień zajęcia w muzeum na Krzemionkach, teraz mają być w Pałacu w Częstocicach. Może znajdziecie coś ciekawego dla swoich dzieci.
Krzemionki, Pałac w Czestocicach, super zajęcia w bibiotece w browarze wszystko przez 2 tygodnie. Zajęcia w szkołach, Bałtów, to mało??? Trzeba tylko poszukać
12:24 co mordą skaczesz na forum. Idź do urzędu miasta i im to powiedz prosto w oczy,a nie cwaniakujesz tu.