Biedny założycielu wątku jeżeli myślisz ze jestem felą to szybciutko udaj się do dobrego lekarza bo masz poważny problem.
Też mam nieodparte wrażenie,że Fela jest księdzem.Ma taki kaznodziejski styl.
MAM PROŚBĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW, KTÓRZY ZAJRZĄ DO TEGO WĄTKU I ZECHCIELIBY SIĘ WYPOWIEDZIEĆ CHOĆ JEDNYM SŁOWEM POZYTYWNIE NA MÓJ TEMAT.
PROSZĘ TEGO NIE CZYNIĆ - JEST TO MOJA GORĄCA PROŚBA O USZANIWANIE KTÓREJ BARDZO TERAZ PROSZĘ!
PROSZE PAMIĘTAĆ, CO UCZYNIŁ JEZUS CHRYSTUS - PAN NASZ, GDY FARYZEUSZE CHCIELI GO STRĄCIĆ ZE SKAŁY BO OBNAŻAŁ ORAWDĘ O ICH FAŁSZYWEJ POBOŻNOŚCI. PO PROSTU BEZ JEDNEGO SŁOWA, W MILCZENIU PRZESZEDŁ MIĘDZY NIMI.
ROZUMIEM, ŻE WSPÓŁBRAT W WIERZE POWINIEN USZANOWAĆ MOJĄ PROŚBĘ.TYM SAMYM, JAKIEKOLWIEK DALSZE WPISY W TYM WĄTKU DOTYKAJĄCE MOJEJ OSOBY BĘDĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE BARDZIEJ LUB MNIEJ UDANĄ PROWOKACJĄ (TAKŻE I TE Z POZORU TYLKO- JAK SAMI FARYZEUSZE- POZYTYWNE)
FARYZEUSZE - WASZE INTENCJE SĄ MI ZNANE. MIJAM WAS W MILCZENIU- TAK JAK UCZYNIŁ TO PAN NASZ - JEZUS CHRYSTUS I IDĘ DALEJ ROBIĆ SWOJE. TYLKO ON JEST MOJĄ DROGĄ PRAWDĄ I ŻYCIEM. ALFĄ I OMEGĄ- POCZĄTKIEM I KOŃCEM. AMEN
W pośredniaku byłeś pasożycie?
Dobrze że jesteście tu na forum lewackie śmiecie,niech ludziska was czytają co sobą reprezentujecie i jakie szopki odpierniczacie,więcej ,więcej.
.Dobrze że jesteście tu na forum lewackie śmiecie,niech ludziska was czytają co sobą reprezentujecie i jakie szopki odpierniczacie,więcej ,więcej.
Bardzo dobrze, tylko zdecyduj się czy coś ci się w małym mózgu nie miesza... Kiedy nazywasz mnie komunistyczno-faszystowskim śmieciem :) Z oenerowskim pozdrowieniem: 5 piw poproszę. Heil towariszcz! :)))
No widzisz? zrozumiałeś kim jesteś.Ale dawaj więcej, pokazuj swoje oblicze.
P.D.
Wypad z Forum ciemniak