Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Felice123 jak godzisz postać na forum kobiety i mężczyzny w postaci np. dzidziuś?

Biedny założycielu wątku jeżeli myślisz ze jestem felą to szybciutko udaj się do dobrego lekarza bo masz poważny problem.

Gość_d
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Felice123 jak godzisz postać na forum kobiety i mężczyzny w postaci np. dzidziuś?

Też mam nieodparte wrażenie,że Fela jest księdzem.Ma taki kaznodziejski styl.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Odp.: Felice123 jak godzisz postać na forum kobiety i mężczyzny w postaci np. dzidziuś?

MAM PROŚBĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW, KTÓRZY ZAJRZĄ DO TEGO WĄTKU I ZECHCIELIBY SIĘ WYPOWIEDZIEĆ CHOĆ JEDNYM SŁOWEM POZYTYWNIE NA MÓJ TEMAT.

PROSZĘ TEGO NIE CZYNIĆ - JEST TO MOJA GORĄCA PROŚBA O USZANIWANIE KTÓREJ BARDZO TERAZ PROSZĘ!

PROSZE PAMIĘTAĆ, CO UCZYNIŁ JEZUS CHRYSTUS - PAN NASZ, GDY FARYZEUSZE CHCIELI GO STRĄCIĆ ZE SKAŁY BO OBNAŻAŁ ORAWDĘ O ICH FAŁSZYWEJ POBOŻNOŚCI. PO PROSTU BEZ JEDNEGO SŁOWA, W MILCZENIU PRZESZEDŁ MIĘDZY NIMI.

ROZUMIEM, ŻE WSPÓŁBRAT W WIERZE POWINIEN USZANOWAĆ MOJĄ PROŚBĘ.TYM SAMYM, JAKIEKOLWIEK DALSZE WPISY W TYM WĄTKU DOTYKAJĄCE MOJEJ OSOBY BĘDĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE BARDZIEJ LUB MNIEJ UDANĄ PROWOKACJĄ (TAKŻE I TE Z POZORU TYLKO- JAK SAMI FARYZEUSZE- POZYTYWNE)

FARYZEUSZE - WASZE INTENCJE SĄ MI ZNANE. MIJAM WAS W MILCZENIU- TAK JAK UCZYNIŁ TO PAN NASZ - JEZUS CHRYSTUS I IDĘ DALEJ ROBIĆ SWOJE. TYLKO ON JEST MOJĄ DROGĄ PRAWDĄ I ŻYCIEM. ALFĄ I OMEGĄ- POCZĄTKIEM I KOŃCEM. AMEN

Felice123
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Felice123 jak godzisz postać na forum kobiety i mężczyzny w postaci np. dzidziuś?

Trudno jest robić "nic".

DiLuce
        Zgłoś
        Odpowiedz

W pośredniaku byłeś pasożycie?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Przestań już zadawać pytania, do lustra.

DiLuce
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dobrze że jesteście tu na forum lewackie śmiecie,niech ludziska was czytają co sobą reprezentujecie i jakie szopki odpierniczacie,więcej ,więcej.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

.Dobrze że jesteście tu na forum lewackie śmiecie,niech ludziska was czytają co sobą reprezentujecie i jakie szopki odpierniczacie,więcej ,więcej.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bardzo dobrze, tylko zdecyduj się czy coś ci się w małym mózgu nie miesza... Kiedy nazywasz mnie komunistyczno-faszystowskim śmieciem :) Z oenerowskim pozdrowieniem: 5 piw poproszę. Heil towariszcz! :)))

DiLuce
                Zgłoś
                Odpowiedz

No widzisz? zrozumiałeś kim jesteś.Ale dawaj więcej, pokazuj swoje oblicze.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

P.D.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Wypad z Forum ciemniak

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę