W wątku "Ciemniak12- obrońca obrońca pedofilów" tak się zamotałaś, że sama/sam ze sobą pisałaś raz jako felice123 a raz jako dzidziuś. Masz rozdwojenie jaźni?
P.D. odleciałeś.
Prawda przecież gość J.Ch. chodził po wodzie:D
Odleciał,ale tam w Morawicy to normalne,jak nie jezus to napoleon albo inny.
Widać, że znasz temat. O lekarza cię nie posądzam więc pacjent:) Fajnie że dali wam dostęp do internetu.
Dobre masz odloty, niczym ten z pierwszgo postu.
Toudi ciemniaka z Neotrady TP znany też jako dzidziuś sio spać tylko pamiętaj aby leki wziąć:)
Jednak to prawda, że jeśli ktoś zbłądzi na samym początku, dokonując mylnego założenia, to potem trudno mu jest znaleźć prawidłową drogę i dalej będzie błądził zadając coraz głupcze pytania :))
Ktoś kto podpisuje sie Jezus powinien iść czym prędzej do psychiatry
Felice123 to tak naprawdę watykański trol FelaKRK+ prawdopodobmie finansowana przez kler. Działa pod kilkoma nickami i na wielu wątkach, a może i wielu forach. Bezmyślnie i ordynarnie broni kleru pod każdą postacią. Nieważne czy pedofil czy homosesualista, chciwiec, kłamca czy faryzeusz. Kleru będzie broniła za wszelką cenę kosztem innych. Plusem jest to że faktycznie krytukuje homoseksualizm i pedofilię w każdej postaci ale byle by to nie dotyczyło konkretnie kleru. Poza tym używa wizerunku Boga, Jezusa, Maryi kiedy się tylko da aby potwierdzać "przepychać" własne argumenty. Kolaborując z klerem jest pewnie za to sowicie wynagradzana (i nie mam tu na myśli darmowych jabłek czy cebuli na zbiórkach parafialnych. Pewnie mimo ze jest totalnie skompromitowana i zdekonspirlwana dalej będzie trolować ale pod przybranymi nickami. Ot taki faryzeusz XXI wieku. Poza tym sprytnie wykręca się z postawionych przez innych pytań lub wypowiada się nie na temat. Generalnie mataczy wątki i maskuje naganne praktyki kleru. Nie wykluczone że to ksiądz albo ktoś ściśle powiązany z klerem. Przeważnie wypowiadając się na forum korzysta z doradców duchownych. No ale mogę jeszcze dużo opisywać, mam nadzieję że z braku wolnego czasu zrobią to za mnie inni.
Trafna charakterystyka. Wspomaga się kłamstwem by bronić "prawdy" :) Często gubi się w "wielości" swoich postaci i tam gdzie powinna pisać jako kobieta pisze jak mężczyzna. Nagminne literówki i błędy ortograficzne.
08:51, miałeś szansę nie ujawniać publicznie swojego zidiocenia i z tego nie skorzystales, dziwne.
Wklejasz to 10 raz, internetowy bojówkarzu :)
Jezus, to dość popularne imię jak każde inne Janusz, Tomasz, Roman.
W Polsce jest z pewnością mniej Jezusów ale na terenach, które zamieszkiwał bardzo popularne. Podobnie w krajach Ameryki Łacińskiej.
Dzieciaczku, odrobiłeś prace domową? Jak dostaniesz jedynke to matka cie zbije pasem w dupe i przestaniesz pisać na Forum głupie wątki :)
Zmień płytę ciemniaku12, bo z tym dzieciakiem już jesteś nudny do zwymiotowania. Nie wiem dlaczego Łowca pedofilów nie widzi tego, że ty ciemniaku12 robisz za Felę i wiele innych postaci, a głównie robisz za idiotę, ale to wszyscy wiedzą od lat.
Akurat nicki jakimi się posługuje kojarzę. Czasami Fela dla niepoznaki samo do siebie pisze, a nawet wpada w zażarte dyskusje (co mnie to wcale nie dziwi, a jedynie śmieszy). Czasami się zastanawiam czy z prafialnego laptopa Feli który zostawia na plebanii nie korzystają inni księża razem z kościelnym i organistą,, może i zakonnicami, a piszą posty które przypadkowo są oznaczane nickami, który aktualnie był zalogowany na lapciu. Generalnie różne nicki, a ten sam klimat :)
Ale o tym nigdy nie piszę bo mi szkoda czasu.