Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Faworyzacja - nauczyciele z SP nr 7

Ilość postów: 12 | Odsłon: 2665 | Najnowszy post
  • Faworyzacja - nauczyciele z SP nr 7

co sądzicie o nauczycielach e szkoły nr 7 ??

Gość_desperat
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Faworyzacja - nauczyciele z SP nr 7

są nauczyciele i nauczyciele - rodzice którzy faworyzują własne dzieci , mają ogromny wpływ na innych nauczycieli , potrafią tak im zabełtać w głowie ,,,,,,,,ze dobro innych dzieci jest na samym końcu

P.S. pozdr. dla M.W.

Gość_desperat
      Zgłoś
      Odpowiedz

Pani K. wychowawczyni klasy 2 faworyzuje dzieci nauczycieli i przez to cierpią inne dzieci

Gość_desperat
        Zgłoś
        Odpowiedz

dopiero się obudziliście?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Faworyzacja - nauczyciele z SP nr 7

Ojejku jakie biedne dzieci. Ludzie ogarnijcie się, teraz w szkołach to dzieciaki mają jak u pana Boga za piecem. ADHD, dysleksja, dysgrafia, obniżone wymagania i ciągniecie za uszy do następnej klasy. Przypomnijcie sobie, jak kiedyś było.To były czasy. Uczeń był- debilem, gamoniem, nieukiem. Tak się mówilo o słabych dzieciach. Teraz chowamy dzieciaki pod kloszem i rośnie roszczeniowe społeczeństwo, któremu nie można zwrócić uwagi, bo mamuśka lub tatuś z "koparą leci". Sami będziemy za to kiedyś pokutowali. Nie jestem nauczycielem, żeby nikt mi tego nie zarzucał. Nauczyciel jet teraz są za delikatny za miękki, bo nic nie może zgagadkiem zrobić a taka mamusia piszę , że synuś czy córeczka jest nierówno traktowana biedaczka.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dokładnie. Kiedyś jak nauczyciel powiedział na kogoś nieuk, to jeszcze ten ktoś w domu oberwał. Teraz to mamunia czy tatuń ( przeważnie mamunie) płaczą czy to do ludzi czy na forum, bo dziecko jest nieszczęśliwe, bo się uczyć nie chcę i nauczyciele są be. Mamunia z tatuniem w obroty takie dziecko powinna wziąć, wyłączyć komputer, internet i do książek, a nie żale na forum wylewać. Ronie takie beztrosko i bezstresowo wychowane, a potem na starość płacz i lament, bo za późno zauważa się błędy wychowawcze z przeszłości. Zaraz się odezwą takie mamunie:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

desperat- jak taki odważny jesteś w pisaniu inicjałów nauczycieli to może napisz i swój ?? Jak masz coś do wychowawczyni to jej to powiedz a nie siej zamętu na forum publicznym. To ,że uczy dziecko swojej koleżanki po fachu to nie znaczy ,że ją od razu faworyzuje, zna ją od lat i wydaje mi się ,że jeszcze więcej od niej wymaga niż od innych dzieci.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A potem synuś i córeczka biją tatusia i mamusię po pysku

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

w przedszkolach też są faworyzowane.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Desperat - ile jest pań K. w drugich klasach?

Nie ma to jak anonimowo obrobić komuś tyłek na forum... Żałosne... A pod szatnią wchodzisz na pewno w tą obrabianą część ciała tejże pani K. Weź się zastanów nad tym co robisz człowieku bo wstyd mi, że w klasie mojego dziecka takie szuje są...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bo najgorsze szuje to te pseudo mamuśki od siedmiu boleści

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

A na czym ta faworyzacja ma polegać? Czy wspomniana pani K. pozwala dziecku koleżanki nie uczyć się, może sama odrabia za to dziecko lekcje, nie pyta go, odpowiada za nie, pisze za nie? Założycielu wątku, dla mnie jesteś prawdziwym „desperatem”, który tu na forum przyznaje : „nie faworyzują mojego dziecka!” Zamiast się cieszyć, że twoje dziecko wszystko będzie zawdzięczać wyłącznie własnej pracy, ty wolisz czepiać się innych.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -