@Mirek24 pisalem kiedys odnosnie "biblioteki w zieleniaku" a moze tak "biblioteka w ksero" - dla przypomnienia chodzilo o punkt wymiany ksiazek przeczytanych.
Odnośnie kserowania książek,to nie sądzę, aby było to dozwolone. Myślę, że narusza to sferę praw autorskich i raczej bym się tego wystrzegał.
Co do bibliotek to uważam, że powinny być prowadzone przez ludzi oczytanych i z pasją. Wymiany książek doskonale się sprawdzają między znajomymi. Urządzenie zorganizowanego punktu wymiany, to może rzeczywiście być dobry pomysł.
Najważniejszy jest szacunek do klienta. Idziemy tam gdzie czujemy się mile widziani, i tyle.
Mireczku moze sie zainteresujesz http://forum.gazeta.pl/forum/w,15066,135950743,135950743,Dodatek_do_dzialalnosci_Ostrowiec_Sw_.html
Dziękuję Pismen za informację jutro się dowiem z czym się dokładnie to konsumuje.Myślą jednak,że ze względu na to iż jestem wolny strzelec to raczej odpadnie ta oferta.Myślę że tam trzeba się za parę zł. uwiązać z nimi.Mimo wszystko dziękuję.Pozdrawiam.
Lubię chodzić do tego punktu, bo jest tanio i blisko, a w lecie i chłodno :)