Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Odp.: Fatalne ksero na 11-go Listopada.

Jeżeli stwierdzam,że mnie na coś nie stać to jak mam to inaczej powiedzieć?

mirek24
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Fatalne ksero na 11-go Listopada.

no i te twoje błędy czy jesteś zalogowany czy nie to może odnieś to do siebie.

mirek24
              Zgłoś
              Odpowiedz

A ja wiem jedno jak ktoś pracuje w usługach to musi być czy chce czy nie uprzejmy i ma być cicho. Jeśli tego nie robi to niech zmieni zawód.

Lech
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Nie pisze jako nie zalogowany praktycznie ,2 posty napisałem na tym forum bez logowania jak mnie strasznie blokowali po kilka godzin ,byk popełniony wyżej zauważyłem po wysłaniu ,zauważysz to jak odblokują post z 17 08 ;) .

Gdybyś komuś wytłumaczył to co napisałeś na forum żali by nie było .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Wyszło idiotycznie teraz z wpisem ,zresetował mi się laptop po aktualizacji i nie zauważyłem braku zalogowania.

Czlowiek
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

a ja za kserowanie dałam Panu Mirkowi z napiwkiem, podziękowałam bez wydawania.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja również jestem zadowolony z tego ksera. Czasami jeszcze jakąś pierdółkę kupię.

Kserował mi w liceum i teraz na studia kseruję. W Lublinie płacę 7-8 groszy. U niego 9, więc wydaje mi się nikt nikogo nie krzywdzi....

Odnośnie tych 36 groszy. Chłop nie wziął, też bym nie wziął. Pomyślcie jakby tak każdy zapominał 36 groszy. albo więcej.

Wiem sam ile kosztuje tuner do takiej wielkiej drukarki...

Gość_Janiszewski
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ktoś kto nie szanuje klienta i nie traktuje go wg zasady "nasz klient, nasz pan" nie powinien podejmować się takiej roboty. Lepiej by się wziął za egzekucję długów, toby te 36 gr ściągnął.

Gość_Wlk
              Zgłoś
              Odpowiedz

ktoś kto nie szanuje sprzedawcy i jego pracy nie powinien wymagać tego od niego bo na niego nie zasługuje.Zasada wzajemności.

mirek24
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

Sprecyzuj o który punkt Ci chodzi.... Z tego co wiem, to na 11List. jest kilka oddziałów xero.

2M09
      Zgłoś
      Odpowiedz

chodzi o punkt w sklepie po 4 zł. schodkami w dół to jest mój sklep i proszę o dalsze opinie bo reklama robi swoje.

mirek24
        Zgłoś
        Odpowiedz

Panie Mirku śledzę ten wątek od dawna ba nawet jestem Pana klientką ( co do ksera i obsługi z Pana strony nie mam żadnych zastrzeżeń)ale jedno co mi się nie podoba to ciągłe wypowiedzi Pana w tym wątku.w jednym z postów zarzekała się Pan że już więcej nie będzie się wypowiadał a nadal non stop podkręca pan atmosferę.To nie sposób na reklamę nie tędy droga.

Gość_aga
          Zgłoś
          Odpowiedz

przyjmuję krytykę z pokorą i zamilknę w tym wątku na zawsze.Jednak dzikękuję za miłe słowa.

mirek24
            Zgłoś
            Odpowiedz

Na reklamę każdy sposób jest dobry, który daje wymierne efekty. Najlepszą reklamą jest jednak miła obsługa i oferowanie towaru lub usługi jak najlepszej jakości. Cena nie zawsze ma pierwszorzędne znaczenie, szczególnie wtedy, gdy u konkurencji jest niewiele drożej.

Gość_Kuba
              Zgłoś
              Odpowiedz

nie przekonasz klijenta który tam jest obsługiwany jest klasa robi to na dobrym poziomie a ceny takiej nie ma nigdzie.

Gość_kuba
                Zgłoś
                Odpowiedz

podpisałem się tak jak ty bo dziś dzięki takim jak ty nie skserowałem książki facet nie miał czasu,dobre nie?

Gość_kuba
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

Panie Mirku a robi Pan też wydruki na papierze kredowym ok 80% zapełnienia? Bo na ogrodach mają fatalny toner a na polnej usłyszałem że się facetowi to nie opłaci...kopara mi opadła...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Najlepiej podejść i zapytać ale z tego co wiem mają tam dość szerokizakres usług

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę