Jeżeli stwierdzam,że mnie na coś nie stać to jak mam to inaczej powiedzieć?
Nie pisze jako nie zalogowany praktycznie ,2 posty napisałem na tym forum bez logowania jak mnie strasznie blokowali po kilka godzin ,byk popełniony wyżej zauważyłem po wysłaniu ,zauważysz to jak odblokują post z 17 08 ;) .
Gdybyś komuś wytłumaczył to co napisałeś na forum żali by nie było .
Wyszło idiotycznie teraz z wpisem ,zresetował mi się laptop po aktualizacji i nie zauważyłem braku zalogowania.
a ja za kserowanie dałam Panu Mirkowi z napiwkiem, podziękowałam bez wydawania.
Ja również jestem zadowolony z tego ksera. Czasami jeszcze jakąś pierdółkę kupię.
Kserował mi w liceum i teraz na studia kseruję. W Lublinie płacę 7-8 groszy. U niego 9, więc wydaje mi się nikt nikogo nie krzywdzi....
Odnośnie tych 36 groszy. Chłop nie wziął, też bym nie wziął. Pomyślcie jakby tak każdy zapominał 36 groszy. albo więcej.
Wiem sam ile kosztuje tuner do takiej wielkiej drukarki...
Ktoś kto nie szanuje klienta i nie traktuje go wg zasady "nasz klient, nasz pan" nie powinien podejmować się takiej roboty. Lepiej by się wziął za egzekucję długów, toby te 36 gr ściągnął.
Sprecyzuj o który punkt Ci chodzi.... Z tego co wiem, to na 11List. jest kilka oddziałów xero.
Panie Mirku śledzę ten wątek od dawna ba nawet jestem Pana klientką ( co do ksera i obsługi z Pana strony nie mam żadnych zastrzeżeń)ale jedno co mi się nie podoba to ciągłe wypowiedzi Pana w tym wątku.w jednym z postów zarzekała się Pan że już więcej nie będzie się wypowiadał a nadal non stop podkręca pan atmosferę.To nie sposób na reklamę nie tędy droga.
Na reklamę każdy sposób jest dobry, który daje wymierne efekty. Najlepszą reklamą jest jednak miła obsługa i oferowanie towaru lub usługi jak najlepszej jakości. Cena nie zawsze ma pierwszorzędne znaczenie, szczególnie wtedy, gdy u konkurencji jest niewiele drożej.
nie przekonasz klijenta który tam jest obsługiwany jest klasa robi to na dobrym poziomie a ceny takiej nie ma nigdzie.
podpisałem się tak jak ty bo dziś dzięki takim jak ty nie skserowałem książki facet nie miał czasu,dobre nie?
Panie Mirku a robi Pan też wydruki na papierze kredowym ok 80% zapełnienia? Bo na ogrodach mają fatalny toner a na polnej usłyszałem że się facetowi to nie opłaci...kopara mi opadła...
Najlepiej podejść i zapytać ale z tego co wiem mają tam dość szerokizakres usług