Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: Fatalne ksero na 11-go Listopada.

Intryguje mnie to niedopłacone 36 gr. Podaj panie em ileś tam numer konta, to ci zrobię przelew. Jakby był zadowolony z usługi to następnym razem by oddał. Gość pisze że biednemu pomoże, a głupiego wygoni! A co zrobi jak przyjdzie biedny i głupi?

Gość_wiwi
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Fatalne ksero na 11-go Listopada.

Ten punkt na Ogrodach to tańszy, czy droższy. Z kontekstu wynika, że chyba tańszy. A przy okazji, ten z 11- go listopada to się poprawił, czy dalej strach wejść.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

komu tak zależy na tym 11-listopada,ja tam robiłem dużo razy odbitki i nawet jak oryginał miałem złochany to facet tak pokombinował że odbitka wychodziła lepiej od oryginału i dalej już robiłem odbitki z pierwszej odbitej,a ciekawe czy o 2 gr.taniej mam naginać pół kilometra żeby oszczędzić 20-30 gr.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Oj Mirek bardzo podpadłeś tej pani :)

Czlowiek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Panie Mirku, następnym razem to na bucie takich pseudo klientów wyprosić.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Czytam to i tak myślę bo ten Pan zrobił mi ksero i nie miał wydać więc dał mi bez pieniędzy.Ja zapomniałam ale myślę,że gdy oddam to nie będzie problemu.Był uprzejmy i grzeczny,pozdrawiam Pana i przeprzaszam moja wina.Ale co do jakości usługi to macie rację grosze bierze i robi to dobrze.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

mirek znam cię i szanuję za jedno nigdy nie dałeś sie poniżyć,a klijenta szanujesz z należytym szacunkiem,taki sklep powinien być na każdym osiedlu w Ostrowcu wtedy ludzie by się szanowali a nie byli dla siebie wrogami.I pozdrawiam cię.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

mirol pamiętasz Rumunię i Grecję

Gość_IRRR
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mirek-mszczą się na Tobie za sm krzeminki.Pewnie to ich przyd..sy. Olej ich a punkt ksero jest OK

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

najtańszy i najleprzy i po co ten śmieszny wątek który nie ma żadnego pokrycia w faktach.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Robisz taki sam błąd, jak mirek24. Nie należy pisać "leprzy" tylko lepszy. Zamiast bez sensu walić w klawiaturę, warto by zajrzeć do słownika ortograficznego. A fakty mówią same za siebie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jaki jest cel tego wątku skoro wtytule są słowa nie mające potwierdzenia we wpisach?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

szkoda pisać, niech ludzie zweryfikują ten wątek przestając przychodzić do mego sklepu jeżeli cena jest niekonkurencyjna i kiepska jakoś,ale jeżeli nie to wstydżcie się zakładać taki wątek pisząc nieprawdę.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Również przytrafiła mi się pewna niemiła sytuacja. Najpierw chciałem coś wydrukować a przypominałem sobie ze mam również to skserować. Niestety pan od ksero stwierdził ze nie obsłuży mnie, bo jemu się to nie opłaca. Wiec ja się pytam, skoro się nie opłaca to po co dalej to prowadzi ?

Gość_XYZ
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jeżeli ktoś każe mi grzać drukarkę i wydrukować jadną stronę za 15 gr. a następnia kserować raz za 9 gr. aby zaoszczędzić 4 gr. moja kalkulacja jest krótka muszę dbać aby inny klijent przychodził i traktował mnie poważnie a tak było w tym przypadku,gdyż również go pamiętam.Koszt nagrzania drukarki przemysłowej jest ok.1 zł.Więc prowadzę ten punkt aby zarabiał i był tani a nie zamknął go za 1 miesiąc bo komuś różnica 4 gr. przeszkadza.Takich usług nie prowadzę proszę panią,ale to są sporadyczne przypadki cwaniactwa,gdy ktoś myśli,że nie umiem liczyć.

mirek24
        Zgłoś
        Odpowiedz

oczywiście są klijenci którzy korzystają z tego rodzaju usług,jednak chodzi tu o kserowanie po druku więkrzej ilości materiałów,oraz Ci których obsługuję od kilku lat i są stałymi moimi klijentami,a nie z jednym CV-raz druknąc i raz kserować.

mirek24
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

@mirek24 wystarczyło to komuś wytłumaczyć na miejscu ,wydajesz się gruboskurny :) i piszesz z tymi samymi błędami zalogowany czy nie ;) .

W sumie z klientem też mi się czasem trafia :) . Może po prostu czasem bądź bardziej ludzki bo wygląda ,że punkt prowadzisz dobry ale czasem brakuje Ci taktu .

Czlowiek
          Zgłoś
          Odpowiedz

gruboskórny powinno być :)

Czlowiek
            Zgłoś
            Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -