Intryguje mnie to niedopłacone 36 gr. Podaj panie em ileś tam numer konta, to ci zrobię przelew. Jakby był zadowolony z usługi to następnym razem by oddał. Gość pisze że biednemu pomoże, a głupiego wygoni! A co zrobi jak przyjdzie biedny i głupi?
Ten punkt na Ogrodach to tańszy, czy droższy. Z kontekstu wynika, że chyba tańszy. A przy okazji, ten z 11- go listopada to się poprawił, czy dalej strach wejść.
komu tak zależy na tym 11-listopada,ja tam robiłem dużo razy odbitki i nawet jak oryginał miałem złochany to facet tak pokombinował że odbitka wychodziła lepiej od oryginału i dalej już robiłem odbitki z pierwszej odbitej,a ciekawe czy o 2 gr.taniej mam naginać pół kilometra żeby oszczędzić 20-30 gr.
Oj Mirek bardzo podpadłeś tej pani :)
Panie Mirku, następnym razem to na bucie takich pseudo klientów wyprosić.
Czytam to i tak myślę bo ten Pan zrobił mi ksero i nie miał wydać więc dał mi bez pieniędzy.Ja zapomniałam ale myślę,że gdy oddam to nie będzie problemu.Był uprzejmy i grzeczny,pozdrawiam Pana i przeprzaszam moja wina.Ale co do jakości usługi to macie rację grosze bierze i robi to dobrze.
mirek znam cię i szanuję za jedno nigdy nie dałeś sie poniżyć,a klijenta szanujesz z należytym szacunkiem,taki sklep powinien być na każdym osiedlu w Ostrowcu wtedy ludzie by się szanowali a nie byli dla siebie wrogami.I pozdrawiam cię.
Mirek-mszczą się na Tobie za sm krzeminki.Pewnie to ich przyd..sy. Olej ich a punkt ksero jest OK
najtańszy i najleprzy i po co ten śmieszny wątek który nie ma żadnego pokrycia w faktach.
Robisz taki sam błąd, jak mirek24. Nie należy pisać "leprzy" tylko lepszy. Zamiast bez sensu walić w klawiaturę, warto by zajrzeć do słownika ortograficznego. A fakty mówią same za siebie.
jaki jest cel tego wątku skoro wtytule są słowa nie mające potwierdzenia we wpisach?
Również przytrafiła mi się pewna niemiła sytuacja. Najpierw chciałem coś wydrukować a przypominałem sobie ze mam również to skserować. Niestety pan od ksero stwierdził ze nie obsłuży mnie, bo jemu się to nie opłaca. Wiec ja się pytam, skoro się nie opłaca to po co dalej to prowadzi ?
Jeżeli ktoś każe mi grzać drukarkę i wydrukować jadną stronę za 15 gr. a następnia kserować raz za 9 gr. aby zaoszczędzić 4 gr. moja kalkulacja jest krótka muszę dbać aby inny klijent przychodził i traktował mnie poważnie a tak było w tym przypadku,gdyż również go pamiętam.Koszt nagrzania drukarki przemysłowej jest ok.1 zł.Więc prowadzę ten punkt aby zarabiał i był tani a nie zamknął go za 1 miesiąc bo komuś różnica 4 gr. przeszkadza.Takich usług nie prowadzę proszę panią,ale to są sporadyczne przypadki cwaniactwa,gdy ktoś myśli,że nie umiem liczyć.
oczywiście są klijenci którzy korzystają z tego rodzaju usług,jednak chodzi tu o kserowanie po druku więkrzej ilości materiałów,oraz Ci których obsługuję od kilku lat i są stałymi moimi klijentami,a nie z jednym CV-raz druknąc i raz kserować.
@mirek24 wystarczyło to komuś wytłumaczyć na miejscu ,wydajesz się gruboskurny :) i piszesz z tymi samymi błędami zalogowany czy nie ;) .
W sumie z klientem też mi się czasem trafia :) . Może po prostu czasem bądź bardziej ludzki bo wygląda ,że punkt prowadzisz dobry ale czasem brakuje Ci taktu .