Niemiła obsługa, fatalna jakość, niekonkurencyjna cena. Nie polecam.
Chodzi Ci o wszystko po 4 zł? Obok złotej podkowy co się w dół schodzi? Też nie polecam. Kiedyś mój tata poszedł coś skserować a że pan nie miał wydać z banknotu to mój tata powiedział, że później mu odda. Oddał te 36 groszy czy nie oddał już sam nie wie z tego wszystkiego. Twierdzi, że oddał. Jakieś dwa tygodnie później znowu poszedł tam coś skserować i pan z tego sklepu wyzwał mojego tatę od złodziei !! O te 36 groszy!! I powiedział, że go nie obsłuży. Jak można człowieka o 36 groszy nazwać od złodziei... Ten Pan chyba niedługo z torbami pójdzie jak tak dalej będzie się zachowywał. Przypomina mi się piosenka Kazika - 12 groszy....
jeśli nie oddał to nieładnie i nie ma się co dziwić przecież człowiek zarabia też na chleb a usługi za darmo nie będzie wszystkim robił
nawet jak mu nie oddał to by mu oddał przy kolejnej wizycie 36 groszy to nie pieniadze chyba ze na bułke panu z xero brakowało! nie no zartuje ale bezsensu wyzwiska od złodzieji o takie pieniadze!
gościu z 12.17 jest to moje ksero i twój tata był jedynym gościem w mojej karierze który nie zapłacił za ksero i jeszcze miał pretensje po pół roku gdy się o nie upomniałem więc nie kituj dziewczynko bo wiem o kogo chodzi,jest to jedyna osoba która tak się zachowała.
co do ceny to jest najtaniej w Ostrowcu więc nie rozumię założyciela wątku czyżby konkurencja?
nie wiem jak teraz ale ze 3 m-c temu na parkingu koło Patronackiego płaciłem 20gr od strony
ludzie dajcie już spokój!a ilez to ksero kosztuje że musi się konkurencja odzywac????wiadomo że jak mam pod nosem to przyjde,gdzie mam bliżej a nie na koniec miasta,ech....
My zawsze z mężem tam kserujemy i nigdy nie mieliśmy zastrzeżeń.A ty kolego czy kolezanko oddawaj pieniązki to nikt Cię od złodziei nie wyzwie.Co za naród..............
Panie Mirku ja też do Pana chodzę kserować jest Pan najtańszy i profesjonalista,-szybko konkretnie i na temat,-polecam usługi u tego Pana. a nawiasem mówiąc na Ogrodach kserowałam 50 gr od strony.
najtańszy w mieście trochę denerwują mnie kolejki w tym punkcie,bo tam każdy chodzi,ale poza tym warto.
macie sklep po 4 zł. na dwa oś.nie wnikam w ceny,macie najtańsze ksero w mieście,druk w tej cenie tylko na uczelniach akademickich,widziałam rajstopy,art.papiernicze obsługę faceta który się widać że stara i jest mieszkańcem waszych osiedli,proponuję zamknijcie sobie ten sklep i wtedy zobaczycie co wam będzie brakować na osiedlu.