No tak !! To właśnie tak samo jak nasz casanowa.A może to Ty?? No nie! chyba przeginasz gościu.
to sobie koles sprawdz od kiedy jestem na forum i nie rzucaj pochopnych wniosków to jest moj pierwszy temat w ktorym cos napisalem wiec wyluzuj ;-)
To ta panna przegina od tego bloga. Nawet login założyła i podszywa się pod faceta. Cóż za desperacja i kompleksy.
Wiemy, wiemy. Ty po prostu robisz sobie autoreklamę i jesteś chłopakiem, który podszywa się pod dziewczynę... Tylko wylogowałeś się z jednego konta a zapomniałeś zalogować na drugie... Żeby to wszystko zauważyć wystarczy spojrzeć na daty założenia obu kont oraz na daty pierwszych postów z tych kont w tym temacie... :)
Ja lubię pół dnia przeleżeć, a drugie pół dnia też przeleżeć i żłopać browary bo nie mam nic innego do roboty, ale uważam że jestem fajny, gdyby tylko było coś fajnego do roboty
To czy jesteś fajny czy nie to kwestia ile pieniędzy posiadasz.
Jeśli poza leżeniem i piciem piwa masz ładny dom, firmę i drogi samochód to jesteś bardzo fajny dla kobiet a jeśli nie to tylko desperatka podejmie się procesu wychowania samca alfa :)
W tym akurat nie ma niczego dziwnego. W zamierzchłych czasach najlepszym mężczyzną był dobry wojownik, który potrafił zadbać o dobro rodziny - zapewniał bezpieczną jaskinie, chodził na polowania i przynosił zwierzynę do paleniska. Czasy się zmieniły, zwierzyna i polowania się zmieniły, ale uwarunkowania genetyczne nie. Natury się nie oszuka. Tyle że teraz sztucznie napędzana konsumpcja i przerysowany obraz faceta jako macho mena i kobiety jako modelki z żurnala wypacza pewne sprawy, które jeszcze 30 lat temu nie miałyby znaczenia przy definiowaniu faceta jako "fajnego".
a jak ma na imie ten co mu sie nie uklada z dziewczyna i ma wlasna firme?:)
ja jestem fajny ale ma m 4o lat ,chodź wyglądam na 34 lata tak mi mówią moje szczere przyjaciółki ,mam własne firm ,i dużo zapału do nowych wyzwań a i jeszcze jedno nie ubieram się w spodnie gdzie nie wiadomo gdzie jest krok .
Narcyzm 00;11 Już jednego narcyza mamy.Śliczny blondynek ))))) a okazało sie to co każdy zobaczył. Słodzić to wy sobie umiecie Panowie że ho ho. "mam 40, ale wygladam na 30" No żal ! chyba Wy rzadko w lustro patrzycie , bo uważacie że jak coś jeszcze się podnosi to już Adonis każdy z Was.
Za loginem gościa każdy może słodzić a czy patrzymy lustro- zdecydowanie tak!
Codziennie około 20 minut jadąc samochodem do pracy, rano i wieczorem.
A wiecie dlaczego kobiety wpuszcza się pierwsze przez drzwi?
W czasach jaskiniowców w ten sposób sprawdzało się czy w jaskini zadomowił się niedźwiedź- poświęcona jedna z kobiet w grupie była mała strata bo i tak nie umiała nic upolować.