Gdzie można się zabawić mając 40 lat i więcej
po 40 to już tylko posiedzieć w domu przy kominku , albo na forum , bo wieczory długie , a tu można zasięgnąć rady, poplotkować , pożartować- mnie tu dobrze . A wy bawcie się wesoło . Pozdrawiam i życzę miłej zabawy, gdziekolwiek ona będzie.
Niestety w każdym lokalu w ostrowcu jest ten sam widok-banda rozdartych dzieciaków w dresach i kapturach,którym sie wydaje że po wypiciu 1 piwa świat mają u stóp
Współczujemy ci gościu z 10.28 , to chyba samotność cie dopadła , po 40 to dopiero zaczyna sie życie ,a fajnie jest tam czasami na Polnej w dawnej Teczowej
My jesteśmy po 40 i najlepiej się bawimy na domówkach , imprezy są takie na 15-20 osób , są tańce , hulanki i swawola . Zbierzcie jakieś fajne towarzystwo i do boju:)
bardzo chętnie ale uprzedzam to jest ekipa samych kobitek ....młodszych też
Bawimy się w sprawdzonym gronie znajomych . Ale na pewno znasz jakichś ludzi , z którymi chciałbyś spędzić miło czas.
Taaa. A, mnie (48) bez przerwy dzieci,(?) (25-30) które mogłyby być moimi dziećmi na dobrą sprawę, bez przerwy na czacie na piwo lub imprezę zapraszają. I nie mam z tym problemu, że różnica wieku przynajmniej jednego pokolenia.