Dziewczyny pogadamy o naszych problemach?
nie moge w to uwierzyc,ze mam tyle lat,kiedy to zlecialo?
Nie czuje sie staro,ale mam z tym problem,a jak u was?
Mam podobne odczucia, ale nie daję się. Mentalnie mam wiele mniej lat i dziwi mnie tylko jedno: moje dzieci się bardzo zestarzały... ;-)
No a jak tam z seksem w takim wieku? Macie jeszcze ochotę? Jesteście aktywne w tej materii? Ja jakoś chyba mniej ale w sumie nigdy nie byłam jakimś demonem seksu.
Ja dopiero w październiku, dwa dni po Palikocie. Moja żoneczka już, niedawno. Fifty.
A jeszcze wczoraj mialam 18 lat i co chwile bylam zakochana,dlaczego ten czas tak goni,gdzie on sie tak spieszy?Tez mam dzieci dorosle,nie wierze,ze to tak zlecialo.
Ja też dziwię się, że tak dużo czasu minęło. W środku jestem taka jak dawniej, a na wierzchu trochę inna :) Teraz dopiero umiem jako tako bezboleśnie poruszać się w życiu, jest mi dobrze. Tylko czasem boję się przyszłości - nigdy się nie bałam, że na coś braknie mi czasu.
Nie mogę też zmienić stylu ubierania, bo czuję się na dżinsy rurki i nie wiem, czy czasem nie wyglądam jak dzidzia piernik :)
jakie dziewczyny raczej starsze panie :P ale nie ma co taką 50 też by brał :)
Boje sie ,ze bede za stara dla mojego meza i bedzie sie ogladal za innymi,staram sie dbac o siebie,ale czasu nie oszukasz.
Normalnie czuje sie bardzo mlodo i jestem wysportowana,ale co bedzie dalej?
Dorota co się tak nisko cenisz on też się starzeje i będzie ramolem to kobiety są zawsze młode.
Tak na pocieszenie (chyba siebie): Russell Crowe, Nicolas Cage, Lenny Kravitz, Wojciech Cejrowski, Krzysztof Skiba, Mieczysław Szcześniak, Andrzej Chyra, Keanu Reeves, Rafał A. Ziemkiewicz, Marco van Basten, Artur Orzech, to nasz rocznik (1964)
Do SCZ z 22:18: Russell Crowe - first of all !!! Ale to mężczyzna. Chyba, że o czymś nie wiem .... . A pytanie, o ile dobrze jest sformułowane chodzi o kobiety.
trzeba sie cieszyc dniem dzisiejszym,korzystac z zycia ile sie da.
niektore 50 latki wygladaja lepiej niz nie jedna 30 latka.
usmiech,dobry sex i pozytywne nastawienie i jeszcze gimnastyka obowiazkowo codziennie to najlepsze lekarstwo na mlodosc.
Dorota.W czym problem?Niech mąż też się boi,bo tyle męskich młodych ciasteczek chodzi po mieście i muszę Ci powiedzieć,że niektórzy lubią starsze kobietki.Wiem coś o tym.Ja też się czuję młodo,fajnie się ubieram i dbam o siebie.Głowa do góry.
najgorzej jest mieć 50 lat i nie mieć obok tej drugiej osoby.. przyszlosc rysuje sie taka szara
czy jeszcze da się kogoś znaleźć majac tyle lat w ostrowcu?
ja poszukuje starszej kobiet od siebie mam 21 lat ;)