gdzie można kupić w miarę tanie fajerwerki bo w marketach ceny z kosmosu?
Jeżeli chcesz dobre fajerwerki i niedrogie to kupisz w sobote na targowicy mam znajomego będzie stał w tym roku obok hali targowej BIAŁEJ przy warzywniaku ma też kalendarze. Naprawdę polecam ma stałego renomowanego dostawce kupuje od niego już kilka ze znajomymi i jestem zadowolony. Naprawdę Polecam nie przyjmij tego postu jako REKLAMY bo mi nie zależy czy kupisz u niego czy nie tylko mówie że ma gościu dobre fajerwerki i nie drogie. Polecam
jest tesz jakis kolo pod lidlem co ma zaje... fajerwerki
Im tansze tym lepsze urwijlapki.
Największy wybór fajerwerków jest w sklepie po 4 zł.na 11 listopada tzn.u mnie.Jest 80 rodzajów od hukowych po rzymskie ognie i skrzynie.Sprzedaż jest całoroczna a zaopatrzenie z 6 hurtowni więc nikt w Ostrowcu nie ma takiego wyboru jak ja.Oczywiście ceny konkurencyjne i najniższe w Ostrowcu.
egoista z ciebie -i to jest forum nie kącik ogłoszeń.A swoją drogą nie sprzedaj dzieciom bo to zakazane
Kupować u mirka24 - wspierać kolegów z forum :)
Gdzie ten sklep jest konkretnie,bo nie kojarzę?
według mnie powinny być zakazane wszystkie fajerwerki!!!wyrzucanie pieniędzy w błoto. a gówniarzom powinno łapy pourywać. gdzie rodzice tych dzieci???w mojej okolicy już parę dni przed sylwestrem chodzą 8 10 12 latki z petardami.
najpierw pomyśl potem mów kolego!!! Fajerwerki są od dawien dawna tradycją polską. Owszem dzieci niepowinny ich mieć ale dorośli chyba mogą... Osobiście polecam hurtownię "Pirat" obok biedronki oraz
sklep po 4 zł kolegi mirka24 =)
Te wszystkie mirusie i TANIE hurtownie to wielki kicz zapłacisz tanio i większość ci nie odpali. Jeżeli to tylko na targowicy przy białej hali co wspomniał kolega ROBERT fajerwerki firmy SP Super Power ceny normalne a wyrób pewny... Tyle mojej opinii...
tanio można kupić na rogu jana pawła z radwana w budce ceny do negocjacji