Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Facet w wieku 28-35 lat

Ilość postów: 71 | Odsłon: 5363 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Facet w wieku 28-35 lat

Moje kochane Panie, nie szukajcie, sam się znajdzie i to w najmniej oczekiwanym momencie. Ale trzeba bardzo dobrze umieć ocenić jego zamiary. Nie ma idealnych mężczyzn tak jak nie ma idealnych kobiet. Trzeba być dla siebie przyjacielem, dzielić wspólne pasje i gdy trzeba umieć pójść na kompromis. Warunek jest jeden - obie strony muszą tego chcieć...

Ja właśnie pożegnałam kogoś kto był pasją mojego życia i jest to bardzo ciężkie, zwłaszcza wieczory puste i samotne.... ale po jego stronie zabrakło chęci do stawienia czoła wyzwaniom. Poddał się przy pojawiających się trudnościach i pomimo że ja walczyłam to samemu nic się nie da w takiej sytuacji zrobić.

Dlatego wierzę, że znajdę kiedyś tego który na mnie czeka, który mnie zaakceptuje i pokocha i z któremu będę mogła dać szczęście.

Gość_z nadzieją...
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nastoletnivirgin@yahoo.pl tutaj jestem lub pdo meilem oddam swoj pierwszy raza z kobieta starsza ode mnie :)

Gość_nastoletni virgin
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja też miałem wybór wybrałem młodszą która twierdziła że kocha Po trzech latach okazało sie że kochała moje mieszkanie . Rogi przyprawiła mnie porzuciła ale mieszkania nie opuściła i zostałem na lodzie i pluje sobie w brode bo miałem wybór wybrałem zle

Gość_sam
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale przez trzy lata stukałeś sobie młodą laske

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

i nie tylko ja .

Gość_sam
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

teraz stukam sie po głowie i alimenty jeszcze płacę ale to akurat dobra inwestycja bo dla dziecka tylko mam wątpliwości czy oby moje, ale wnikał nie będę

Gość_sam
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kolego _sam nie jesteś odosobniony więc głowa do góry.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 60

Odp.: Facet w wieku 28-35 lat

Kobieta zdradza mężczyznę z którym nie jest szczęśliwa.

A szczęście w dzisiejszych czasach jest bardzo ulotne...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

16:02 brawo!!!!! pękam ze śmiechu panowie koniecznie to przeczytajcie dzisiaj 16:02

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ta z 16:02 to chyba prawi o swoim dziadku !

Burzum
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No facet 40 letni niestety tak wygląda, może zapominacie panowie w lustra zerkać i zostaje wam w pamięci obraz siebie mającego 20+

Gość_gość.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak panowie , chodzę ulicami tego miasta i widzę panów 40 a nawet 30+ niscy ,łysiejący, zasapani , z brzuszkami , spoceni ,przesiąknięci tytoniem, zaniedbani. Wracam do domu to mi się seksu nawet z własnym mężem odechciewa ,chociaż mój men jest bardzo przystojny. Nie dbacie o siebie i potem dziwicie się , ze poroże rośnie , a jak jeszcze partnerki macie ok 5 lat młodsze ? no to niestety ale pokusy żeby z młodszym być nie da się pokonać. I stąd zdrady, ale sami jesteście sobie winni .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a co ci brzuch przeszkadza? dla mnie nie wazne jak kto wyglada tylko ma o siebie dbac, myc sie itp wazne tez jaki jest

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 70

Odp.: Facet w wieku 28-35 lat

Miśka,znalazłaś tego faceta?Tylko niech nie przekracza wieku 35 lat,bo już im sie zaczyna andropauza.Jak masz wybór bierz młodszego.Są lepsi pod wieloma względami.Nie interesuj się starymi pierdzielami,na to zawsze możesz miec czas.ale nie warto,brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pisało kilku ale większość to żonaci a tacy mnie nie interesują :) co do tego ,że lepiej przed 35 to się nie zgodzę znam jednego po 35 i cud miód i orzeszki ;)

Gość_miśka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A ja Wam napiszę tak... jestem po rozwodzie, mam syna. Mieszka w m miejscowości X. Pomyślałem że jak znajdę dziewczynę z miejscowości X to zobaczę się z dzieckiem i jeszcze kawę wypiję. Zalogowałem się na sympatii i znalazłem wspaniałą dziewczynę która mieszka w X i zaakceptowała mojego syna i pokochała mnie. Myślę o zaręczynach i o ślubie. Ona to odwzajemnia... Da się? Połączone przyjemne z pożytecznym ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tylko w drugą stronę to działa trochę trudniej... Wystarczy przejrzeć wpisy - kobieta rozwódka z dzieckiem? Na pewno szuka portfela i tatusia.... Niesprawiedliwe osądy!!!!

Gość_po rozwodzie
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę