Tomku1976 jak mam cie szukać? adresu e-mail boje sie podać, bo nie wiadomo kto do mnie napisze, co robić ? jak Cię znajdę?
do _desperatka ,dlatego ja ci podaje e-mail lg111222@tlen.pl ,napisz
a facet 39 latek może być? co kobietko 34 letnia
Desperatka spokojnie na pewno kogoś znajdziesz :)
A kto się zdecyduje na 44-latkę. Moje wymagania co do pana ; wiek 35-40 , najchętniej wdowiec , może być kawaler-jak by miał dziecko to ma już na starcie ++++++ , nie musi dużo zarabiać , bo jego portfel mnie nie interesuje. Musi mieć własne zdanie , nie lubię uległych. Oczywiście nie nadużywający alkoholu. Daje w zamian wierność , miłość, szacunek i siebie, a wartość moja jest przeogromnie wielka, w moim mniemaniu, więc proszę nie krytykować mnie na starcie.
żebyś była troszeczkę młodsza, choć z 5 lat chętnie bym się zdecydował
Hahahaha a ponoć mężczyznom zależy na uczuciach , a nie na wyglądzie , czy metryce. A wiecie panowie , że wy starzejecie sie szybciej niż my i umieracie dużo wcześniej .Przec. 12-15 lat kobiety żyją dłużej niż mężczyżni, dlatego wiek emerytalny nam wydłużyli hehehehe ....czasy się zmieniają moi drodzy.
na pewno umieramy wcześniej ale z tym że starzejemy sie szybciej to się nie zgodzę to zależy tylko od człowieka, jedno to ile ma się lat w metryce to jedno a na ile się czuje to druga sprawa, a teraz kiedy to ja mogę wybierać między młodszą a starszą to na pewno wybiorę tą młodszą, pewnie nie tylko ja dokonał bym takiego wyboru ;-)
gościu 17:02 a jak byś miał wybierać młodsza biedna - wiązanie końca z końcem , lub starsza bogata- beztroskie życie. Zakładajmy , że obie panie ci się podobają . Co byś wybrał ? Odpowiedz szczerze!
w moim przypadku jest oczywiste że wybrał bym młodszą, atrakcyjniejszą bo jestem w takim momencie życia że już nie muszę się martwić o finanse ja kto się mówi ''jestem już dorobiony'' i jak pisałem wyżej że teraz to ja już wybieram, szczerze
A czy młodsza musi być atrakcyjniejsza? W wielu przypadkach jest wręcz odwrotnie.
W przyrodzie czymś naturalnym jest, że wybiera samica... samcowi może się wydawać inaczej i to jest w tym najlepsze...
ok masz racje, ale w przypadku ludzi jest inaczej dochodzi coś takiego jak stan posiadania któremu co niektóre kobiety nie potrafią się oprzeć he he i to jest właśnie ta różnica
Samice także wybierają najpiękniej ubarwionego, najsilniejszego, najlepiej polującego samca :)
Facet starzeje się ładniej:)
Facet starzeje sie ładniej---- chyba pęknę ze śmiechu. To my kobiety łysiejemy tak? to nam brzuchy od piwa rosna po same kolana tak? to my cuchniemy tytoniem i piwem tak? Pocimy się że czuć na kilka metrów tak?sapiemy jak parowozy tak? rzeczywiście piękne męskie starzenie . Jak was Bóg lepił z tej gliny to chyba z domieszką była narcyza , bo to niemożliwe żeby mieć takie mniemanie o sobie . A może wy nawet w lustra nie patrzycie i wydaje sie wam , że jak wam jeszcze staje to jesteście Apollami?
Jak byś napomknęła , że masz wille , ze trzy samochody i jeszcze własną firmę tak na dodatek , to żaden nie pytał by o nic tylko od razy zaręczyny i na drugi dzień ślub. Czyż nie mam racji?????