Skąd wzięłaś taki przedział?
Miśka powiedz coś więcej... Jakiego faceta szukasz :) jestem w Twoim przedziale wiekowym ;)
normalnego :P inteligentnego miłego kulturalnego z dużym poczuciem humoru :)takiego z którym nie sposób się nudzić :)
szukałam normalnego faceta a dowiedziałam się ,że szukam łosia do związku chce jego kasy i domu. Masakra ludzie co się w Wami dzieje?
ja mam 37lat i chetnie poznam _desperatke
na pewno umieramy wcześniej ale z tym że starzejemy sie szybciej to się nie zgodzę to zależy tylko od człowieka, jedno to ile ma się lat w metryce to jedno a na ile się czuje to druga sprawa, a teraz kiedy to ja mogę wybierać między młodszą a starszą to na pewno wybiorę tą młodszą, pewnie nie tylko ja dokonał bym takiego wyboru ;-)
Moje kochane Panie, nie szukajcie, sam się znajdzie i to w najmniej oczekiwanym momencie. Ale trzeba bardzo dobrze umieć ocenić jego zamiary. Nie ma idealnych mężczyzn tak jak nie ma idealnych kobiet. Trzeba być dla siebie przyjacielem, dzielić wspólne pasje i gdy trzeba umieć pójść na kompromis. Warunek jest jeden - obie strony muszą tego chcieć...
Ja właśnie pożegnałam kogoś kto był pasją mojego życia i jest to bardzo ciężkie, zwłaszcza wieczory puste i samotne.... ale po jego stronie zabrakło chęci do stawienia czoła wyzwaniom. Poddał się przy pojawiających się trudnościach i pomimo że ja walczyłam to samemu nic się nie da w takiej sytuacji zrobić.
Dlatego wierzę, że znajdę kiedyś tego który na mnie czeka, który mnie zaakceptuje i pokocha i z któremu będę mogła dać szczęście.
ktos chetny jest na prawiczka?
Kolego _sam nie jesteś odosobniony więc głowa do góry.
jest5em prawiczkiem chce to zmienic ?
ja tez szukam ;)mam 19nascie lat jestem chlopakiem ;)
jestem do wzięcia ;)
No facet 40 letni niestety tak wygląda, może zapominacie panowie w lustra zerkać i zostaje wam w pamięci obraz siebie mającego 20+
A ja Wam napiszę tak... jestem po rozwodzie, mam syna. Mieszka w m miejscowości X. Pomyślałem że jak znajdę dziewczynę z miejscowości X to zobaczę się z dzieckiem i jeszcze kawę wypiję. Zalogowałem się na sympatii i znalazłem wspaniałą dziewczynę która mieszka w X i zaakceptowała mojego syna i pokochała mnie. Myślę o zaręczynach i o ślubie. Ona to odwzajemnia... Da się? Połączone przyjemne z pożytecznym ;)