Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Facet w wieku 28-35 lat

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Facet w wieku 28-35 lat”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Facet w wieku 28-35 lat

Skąd wzięłaś taki przedział?

Gość_żigolak
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Miśka powiedz coś więcej... Jakiego faceta szukasz :) jestem w Twoim przedziale wiekowym ;)

Gość_Ktoś :)
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

normalnego :P inteligentnego miłego kulturalnego z dużym poczuciem humoru :)takiego z którym nie sposób się nudzić :)

Gość_miśka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

tak :P

Gość_miśka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

szukałam normalnego faceta a dowiedziałam się ,że szukam łosia do związku chce jego kasy i domu. Masakra ludzie co się w Wami dzieje?

Gość_miśka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

ja mam 37lat i chetnie poznam _desperatke

tomek1976
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

na pewno umieramy wcześniej ale z tym że starzejemy sie szybciej to się nie zgodzę to zależy tylko od człowieka, jedno to ile ma się lat w metryce to jedno a na ile się czuje to druga sprawa, a teraz kiedy to ja mogę wybierać między młodszą a starszą to na pewno wybiorę tą młodszą, pewnie nie tylko ja dokonał bym takiego wyboru ;-)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Moje kochane Panie, nie szukajcie, sam się znajdzie i to w najmniej oczekiwanym momencie. Ale trzeba bardzo dobrze umieć ocenić jego zamiary. Nie ma idealnych mężczyzn tak jak nie ma idealnych kobiet. Trzeba być dla siebie przyjacielem, dzielić wspólne pasje i gdy trzeba umieć pójść na kompromis. Warunek jest jeden - obie strony muszą tego chcieć...

Ja właśnie pożegnałam kogoś kto był pasją mojego życia i jest to bardzo ciężkie, zwłaszcza wieczory puste i samotne.... ale po jego stronie zabrakło chęci do stawienia czoła wyzwaniom. Poddał się przy pojawiających się trudnościach i pomimo że ja walczyłam to samemu nic się nie da w takiej sytuacji zrobić.

Dlatego wierzę, że znajdę kiedyś tego który na mnie czeka, który mnie zaakceptuje i pokocha i z któremu będę mogła dać szczęście.

Gość_z nadzieją...
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

ktos chetny jest na prawiczka?

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_nastoletni virgin
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Kolego _sam nie jesteś odosobniony więc głowa do góry.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

jest5em prawiczkiem chce to zmienic ?

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_nastoletnivirg
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

ja tez szukam ;)mam 19nascie lat jestem chlopakiem ;)

Gość_nastoletnivirg
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

jestem do wzięcia ;)

Gość_chłopaczyna
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

No facet 40 letni niestety tak wygląda, może zapominacie panowie w lustra zerkać i zostaje wam w pamięci obraz siebie mającego 20+

Gość_gość.
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

A ja Wam napiszę tak... jestem po rozwodzie, mam syna. Mieszka w m miejscowości X. Pomyślałem że jak znajdę dziewczynę z miejscowości X to zobaczę się z dzieckiem i jeszcze kawę wypiję. Zalogowałem się na sympatii i znalazłem wspaniałą dziewczynę która mieszka w X i zaakceptowała mojego syna i pokochała mnie. Myślę o zaręczynach i o ślubie. Ona to odwzajemnia... Da się? Połączone przyjemne z pożytecznym ;)

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 11 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę