Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Faceci 22-28 to niemal sami kobieciarze!

Jak w każdej dziedzinie życia znajdą ludzie pozbawieni skrupułów nie liczący się z tym co czuje inny człowiek.

marzanna
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 129

Odp.: Faceci 22-28 to niemal sami kobieciarze!

Masz rację ema4. Każdy facet to kobieciarz i narcyz i nie ma wyjątków. I każdy myśli , że jak ma byle co w spodniach to już jest super cudowny, a jego gra wstępna to miętoszenie piersi 2 min , a potem pompki aż się spoci. Dziś kobiety są bardziej wymagające/mówię o sobie/ Po takim "cudownym seksie" nie chcę więcej delikwenta oglądać i mówię nie odpowiadasz mi. Tak to facetów boli , że potrafi na forum obsmarować jaka to ja jestem niby brzydka , czy puszczalska , bo boli go to , że nie chciałam więcej go ogladać , ani jego ciała , które nie jest pociągające. Inny jeszcze twierdzi bezczelnie , że jest żonaty. Faceci popatrzcie czasem w lustro , myjcie się, używajcie prezerwatyw.Ja tam problemów ze zdrowiem nie mam , choć miałam juz kilku partnerów, ale jestem przezorna .:):):)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ale wiocha, wyjeżdżać z takimi tekstami na publicznym forum. Zgroza!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 131

I takich kobiet najbardziej boją się mężczyźni- kobiet, które mówią co myślą prosto w twarz. Myślicie faceci, że tylko Wy oceniacie kobiety(ładna, brzydka, dobra w te klocki...)? A my to o czym rozmawiamy? O porządkach w domu i wypiekach? Ahahahahaha :-D My oceniamy Wasze "umiejętności", kondycję, rozmiary, Wasz wygląd. Bardzo dobrze Gośka, pisz co o każdym z kolei wiesz bo oni o nas rozmawiają jak o samochodach na sprzedaż! Jestem z Tobą! Wolno Ci robić co chcesz a facetom stąd, z którymi się umawiałaś nie w smak, że wyszło szydło z worka a jeszcze zaraz okaże się, że co drugi żonaty. Obrzydliwcy po prostu. Nie dość, że ktoś się zlitował nad nimi i im dał to jeszcze potem tyłek obrobią! Bardzo dobrze, że są takie Gośki, które szybko zweryfikują prawdę :-) Pozdrawiam Cię dziewczyno!

Gość_Majka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kobiety jako samochody , jedne z mocnym przebiegiem i nie jednokrotnie bite z wieloma właścicielami w książce pojazdu . Kilogramy szpachli nie ukryją wieku a rysy na masce nie da się już spolerować . Ruszenie z piskiem opon to już dawno historia . I palą za dużo trudno z wypłaty utrzymać . A tak na poważnie jakbyś znała facetów to wiedziałabyś że na takie pisanie normalny facet może tylko wzruszyć ramionami .

@Majka , Gosia może kiedyś napisze książkę tyle ma nazbieranego materiału z doświadczeń .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

hehehe odezwal sie Robert

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

oo Play P4 ... i wszytko jasne . A może 6on9 czy mario i wielu innych ? Panowie kiedy spotkano , wynajmiemy stadion na KSZO .

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 142

Ja tam nie lubię kobiet z takim przebiegiem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

22:22 ale jesteś biedny . Ja tam wolę żeby była szczera i powiedziała prosto z mostu miałam tego owego czy 100. Świętych dzisiaj nie ma jedynie hipokrytki i dobre aktorki . Przebieg większy , a jak faceta dorwie to tylko jednego miałam , taka jestem "czysta" niczym woda w kałuży. A po latach wychodzi szydło z worka jak nie może w ciąża zajść , bo faszerowała się antykoncepcją, albo nie daj Boże jak dziecko później urodzi chore.I jeszcze współczucia i miłości żąda od faceta , bo taka "biedna" . Nie ma bez przebiegu i nie dajcie sie oszukiwać.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gościu To Ty jesteś biedny. Moja była dla mnie pierwszą, tak samo jak ja dla niej. To, że Ty obracasz się w towarzystwie takich, a nie innych ludzi nie znaczy, że wszyscy tacy są. Zapamiętaj to sobie, może Ci się do czegoś przyda. Twojego ostatniego zdania nawet komentował nie będę bo aż żal mi się Ciebie zrobiło, po co Ci jeszcze dokładać? Pozdrawiam za to wszystkie PORZĄDNE dziewczyny i kobiety, których na szczęście nie brakuje. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie ich szukać!

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 149

Zwracam sie z wielka prośbą do panów z Ostrowca i okolic którym sprawiam przyjemnosc za pieniążki : proszę was bądźcie ostrożniejsi i lepiej się maskujcie bo naprawdę dość już mam tych telefonów z pretensjami od żon , narzeczonych i sympatii ! Buziaczki dla mario.

Gość_Estella
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Moze zdradz swoje inicjaly. Zebysmy wiedzieli o kim mowa. Jesli u Ciebie nie bylem daj telefon chetnie wpadne!!!

Gość_chetny
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Pani spod Ostrowca , prywatny parterowy domek . Kto ma wiedziec ten wie. Fajne to forum wczesniej nie zagladalam a szkoda. Namiarow nie dam , mam stałych klientów i na razie wystarczy !

Gość_Estella
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 143

Ale na łożu śmierci będą przynajmniej miały co wspominać. Jeszcze kiedyś nie jedna im będzie zazdrościła.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Faceci w każdym wieku to kobieciarze, w większym lub mniejszym stopniu. A faceci w wieku 22 lat to dzieciaki.

A prawda jest taka, że światem rządzi doopa i pieniądze.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 153

hahahahaha pełen szacun za wypowiedź ;) ;)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Kamo Polska Kamil Pastuszko
    Branża: Elektryczne usługi
    Dodaj firmę