Panowie potwierdzacie wpisami iz jestescie kobieciarzami niezaleznie od wieku. Nie ma znaczenia czy ladna czy nie, wazne ze jest kolejna na waszej liscie. Zal mi was. Zaden z was nie pomyslal o konsekwencjach. Ciekawych rzeczy mozna dowiedziec sie czasem na forum. Dalo sie wyleczyc czy nadal roznosicie grzybice a moze cos paskudniejszego.
Gosia Blondynka ??? a dokładniej która to bo z jedną mam do wyjaśnienie jeden temat :/
Gosciu z 22:11 pochwal się kim jesteś.
Piotr mial na imie. Grzybica mnie zarazil. Uwaga na niego!!!!!
Jak to grzybica wygląda? Ja mam coś takiego. Podczas wzwodu nic nie widac natomiast podczas spoczynku jest zaczerwienione wzniesienie żołędzia lekko.I nie raz jak jest suchy to taki caly żołądz jakby popękany wysuszony wyglądał.Jest zaczerwienione ujscie cewki ale ostatnio sie zastanawiam czy to nie od tego ze napletek go nie zakrywa do końca.
Znowu on ? i znowu któraś się nabrała? Naiwność kobiet nie zna granic. Facet sobie używa, a wy się leczycie, pogratulować głupoty.
Literatura zna różne przypadki :
"Głupiutkie są te panny – zaczęła po chwili prezesowa. – Im się zdaje, że jak złapie która bogatego męża, a poza nim przystojnego kochanka, to już wypełni sobie życie... Głupiutkie. Ani wiedzą, że wnet sprzykrzy się stary mąż i pusty kochanek i że prędzej czy później każda zechce poznać prawdziwego człowieka. A jeżeli się taki trafi, na jej nieszczęście, co ona mu da?... Czy wdzięki, które sprzedała, czy serce zaszargane z takimi oto Starskimi?...
I pomyśleć, że prawie każda z nich musi przejść podobną szkołę, zanim pozna ludzi. Przedtem, choćby się jej trafiał najszlachetniejszy, nie oceni go. Wybierze starego bogacza albo śmiałego hultaja, w ich towarzystwie zmarnuje życie, a dopiero kiedy chce się odrodzić... Zwykle za późno i na próżno!..."
Więc uczmy się!
Nie jestem kobieciarzem, mam 24 lata, miałem tylko jedną dziewczynę, z którą byłem przez wiele lat, potem wszystko się popsuło, może i z mojej winy. W każdym razie postanowiłem zadbać o siebie i swoje ciało, ćwiczyć, właśnie wróciłem z gutwinu, a Was wszystkie drogie panie mam serdecznie w nosie! Bo wiem, że związki to w większości przypadków wzajemne oszukiwanie się... Pozdrawiam.
A ty jesteś ten Robert , czy ten Piotr ? Dobrze , ze to forum jest , bo można wiele rzeczy sie dowiedzieć i uniknąć w ten sposób kłopotów. Z tego co tu wyczytałam to wynoszę jedną nauczke . Nie dotkne sie faceta , który ma na plecach pryszcze ...fuj okropne . Tego nie da sie zaakceptować bez obrzydzenia choć by nie wiem jaki charakter szlachetny , no nie da rady.
Kłopotów unika się używając rozumu i szanując się a nie dzięki głupawym postom na forum.
A ja bym wolała cofnąć czas, wziąć spokojnego nawet z tymi pryszczami, niż mieć to co mam
Macie racje jak kto młody to i głupi, a potem trzeba cierpieć :(
Łatwo powiedzieć , tylko jak do takiego się przytulać, a jak się kochać? Przy zgaszonym świetle? . Ja bym tak nie mogła. Przecież to męczarnia, a nie życie , nawet jak facet jest super dobry , uczciwy i wogóle to jednak wygląd ma znaczenie , a zwłaszcza ciało.Przecież nie da się na dłuższą metę udawać , że wszystko gra i jest dobrze.
Moja droga ile ty msza lat 17 ? Już nie jedna przejechała się na tym , że tylko na wygląd patrzyła. Gdybyś go kochała moja droga to wygląd byłby mniej ważny. Jeśli chodzi o pryszcze hmmmm przecież nie ma ma z tym problemu. Idzie się do skórnego przepisuje kurację np antybiotykową lub hormonalną. W między czasie skoczyć do kosmetyczki kilka razy i placki jak tralala. Pewnie może i zostaną lekki blizny, ale to już nie tak istotne. To nie twarz.
Wlasnie nie ladnie tak oszukiwac, o matko wlosy sie jeza
Pomyliłaś mnie z kimś, jestem za dobrą partią dla Ciebie.
Aha.
Pozdrawiam,
John
http://i1.ytimg.com/vi/HpKfv0rYyAA/mqdefault.jpg
Dajcie spokoj z tymi wpisami. Niech kazdy zajmie sie wlasna du.... Nie ma co wywlekac trupow wspomnien , bledow zycia..... Jeszcze nazwisk brakuje i sprawa na policji sie znajdzie.