Tak również jest gościu z 16:01. I są faceci, którzy piją i wykańczają psychicznie dziewczynę a głupie myślą, po ślubie się zmieni. Przykładów można mnożyć i mnożyć. Jedynie nie można mówić, że wszystkie chłopaki chcą tylko zaliczać, a wszystkie dziewczyny dają się zaliczać. To nie tak, bo każdy człowiek jest inny. Fajnie, gdy ktoś znajdzie swoją bratnią duszą i żyją sobie szczęśliwie. Tym co jeszcze nie znaleźli, życzę powodzenia w poszukiwaniach, ale nie zaliczaniach.
A ja poleciałem na kasę . Kumple sie śmiali , ze za "stara" , bo starsza , że "mamuśka" a teraz mi zazdroszczą. Mam chatę, fajną furę i kobietę ANIOŁA - nigdy nie pytała gdzie idę , dlaczego późno wróciłem i kocha mnie. A moi kumple ? już jeden po rozwodzie inni muszą się tłumaczyć z każdej minuty , a inni sfrustrowani wiążą koniec z końcem. i niech mi żaden głupiec nie mówi , że pieniądze szczęścia nie dają , bo to bzdura. Nie ma kasy nie ma miłości. Ja już 5 lat jestem szczęśliwy , a miała być to taka przygoda na jedną noc
Łóżko było takie wygodne , że zostałem na dłużej i ani raz nie pomyślałem o zdradzie :):)
Też ci stary zazdroszczę , ja nigdzie wyjść nie mogę , a jak nawet pracuję to muszę się tłumaczyć . Mówi , że to z miłości , a mnie już to zaczyna męczyć.
a i boję się nawet myśleć co bedzie jak zacznie po mnie do pracy przychodzić ......????
Gościu 19:47 mylisz się. U mnie nie ma kasy a jest miłość. Nie zamieniłbym się jednak za żadne pieniądze.
dobrze napisane ale temat bedzie sie w kolko krecil z braku laku :P
takie watki to niekonczace sie telenowele. Totalna popelina :)
ps. pol roku dla "zwyklego" zaliczacza nie jest dlugo?? o rety!!! :)
rozumiem, ze ma inne do zaliczania?
Głupi ten wasz świat!!! A w czym jesteście lepsi od Kobiet? Niedługo nawet do zapłodnienia nie będziecie potrzebni! Faceciki z oberwaną nóżką w chromosomie X! Wiesz o czym piszę?
Niestety muszę się zgodzić z moimi przedmówcami drogie panie. Narzekacie, że faceci są niewierni i czekają, aby tylko was "zaliczyć". Ale same często nie doceniacie tego jak facet się stara i jest wierny jak przysłowiowy pies. A takich facetów nie jest tak mało jak by się mogło wydawać
po 30tce same sie bedziecie prosic zeby was wziac i tyle w temacie - damy sie znalazly
"Zaliczacze" nie maja uczuc to zauroczeni soba narcyzy
Najlepiej być samemu i masz święty spokój
A ile tu głupich bab lecących na miłe słówka! Żenujące!!!
nie wszyscy są tacy,a z drugiej strony kobiety o takim zachowaniu też się spotyka
racja co do wieku bo mam 50-tke a i tak lubię skok na boku,tego ciasta nigdy za dużo..hehe i za póżno też nie..pozdr. pantoflarzy
To tylko świadczy o tym co możesz zaoferować facetowi.
Jak byś mogła zaoferować facetowi poza atrakcyjnym wyglądem jeszcze jakieś inne wartości to by się Ciebie trzymał.
ale nie przesadzajcie i nie oceniajcie, ja z moim na 3 spotkaniu kochałam się i nie jest to przygoda. bo trwa i trwa, a od pierwszego spotkania mielismy na siebie wielka ochote i jest tak nadal.