Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ewa Kopacz pytana jak przeżyć za 343 zł - odpowiada „Odnotuję”

Ilość postów: 14 | Odsłon: 925 | Najnowszy post
  • Ewa Kopacz pytana jak przeżyć za 343 zł - odpowiada „Odnotuję”

W sobotę premier Ewa Kopacz odwiedziła Giżycko, gdzie obiecała pieniądze na dokończenie przebudowy drogi DK16, tzw. „szesnastki”. W trakcie jednej z rozmów, chory na schizofrenię paranoidalną pytał jak przeżyć, skoro po odliczeniu dotacji mieszkaniowej zostaje mu zasiłku 343 zł. W odpowiedzi Ewa Kopacz kiwała głową, po czym rzuciła: "Będę myślała i odnotuję" i poszła.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ewa Kopacz pytana jak przeżyć za 343 zł - odpowiada „Odnotuję”

Rozmowa premier Ewy Kopacz z chorym w Giżycku:

- Chciałem poruszyć taką sprawę. Jestem od 8 lat osobą chorą na schizofrenię paranoidalną. Dostaję 343 złote zasiłku. W tym kraju, za te pieniądze, po opłaceniu opłat - mimo, że dotacja mieszkaniowa mnie obejmuje, odliczają to od kwoty zasiłku - jak opłacę opłaty za mieszkanie, zostaje 83 złote. Jak żyć? Gdzie kupować jedzenie, jak za to przeżyć?

- A ile na leki wydajecie?

- Na leki wydaję 100 złotych

- Jakby była ulga na leki, to wtedy byłoby lepiej.

- Ta kwota, dotacja, żeby nie była uznawana jako dochód - to by wyrównało szansę, że można byłoby za to jakieś śniadanie i kolację...

- Rozumiem

- ...sobie kupić i zjeść...

- Dobrze

- ...ja chcę tylko jedzenia prawda?

- Dobrze. Będę myślała i odnotuję.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kopaczka się kompromituje na KAŻDYM kroku: było "Ewa Peron,tłumacz i przybysze", było "Lody, lody, komu lody?", "Ewa w Warsie", "Ewa Potter i komnata afer", " Żandarmetka z Legionowa","Słoneczny patrol", "Sztuka przetrwania", "Powrót do przyszłości" ( lub "Lepiej późno niż później" ) no, i był występ w reklamie wiadomej sieci...Ciekawe, co nam jeszcze zaserwuje ta żałosna kobieta?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ale wystartuje w wyborach jesiennych!Żenada.

Gość_cv
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Ewa Kopacz pytana jak przeżyć za 343 zł - odpowiada „Odnotuję”

Jak myślicie jaką otrzyma jakby co odpowiedź ten cżowiek? Ja myślę że kłamacz przekaże ta informacje aby dokonali eutanazji z powodu braku środków do życia i nieporadności życiowej i jest zagrożeniem dla tego nierządu. To się chłopina dorobił

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tragedia jesteśmy w UNII ileż to już lat a polepszyło się tym co w Brukseli i na sejmowych ławach prostemu człowiekowi każą żebrać to jest władza.W UNII ci co nie mają pracy dostają socjal w postaci 500 euro .Ale nasi przywódcy krajowi i Unijni nie widzą problemu bo ich nie dotyczy bezpośrednio .

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Oto Polska właśnie, pod rządami kłamców i sprzedawczyków, którzy fundują społeczeństwu biedę i wyniszczenie biologiczne.

Dobrze chociaż, że pani premier tylko "odnotowała", a nie zleciła zaklejenia buzi taśmą klejącą pytającemu , jak miało to miejsce w przypadku innego pytającego, w trakcie kampanii wyborczej pana Komorowskiego.

O litości ! Kiedy skończy się ta wyjazdowa błazenada pani premier, bo te jej idiotyzmy, odbierają nie tylko radość życia, ale i zdrowie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zobaczymy jak będziecie śpiewać za 2 lata?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Nie ma ani biedy ani wyniszczenia, jest piękny rozwijający się kraj.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

No a po co chcieli wejść do Unii? Żeby dostać się do Brukseli i tamtejszego koryta. Taki Tusk np to pożyje, nawet na emeryturze. Gdzie on ma zwykłych ludzi? A no tam, gdzie światło nie dochodzi.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Wystarczy zajrzeć do dowolnego kurortu aby przekonać się jak to niby biedny naród wydaje dziennie znacznie więcej na lokum, uciechy i napoje warzone w browarze. Miałem nieprzyjemność mieć po sąsiedzku "biedną ostrowiecką młodzież", których wyczynów pijackich właściciel nie zniósł i po 3 dniach wyrzucił z domeczku za który płacili 400 za dobę (5 osób) a na piweczko i pizzę wydawali dziennie 2 razy tyle.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę