Witam
Jest Euro 2016 Nasi piłkarze grają Jest fajnie ?
No nie końca chodzi Mi o estetykę i poszanowanie Barw Narodowych .Niektóre "chorągiewki" brudne,postrzępione No nie bardzo to wygląda .
a ja wogóle jestem na nie, swieto narodowe to ze świeca szukac flagi wiszącej przy domu a pilka nozna i nagle każdy taki patryjota....
Popieram. Najzabawniejsi moim zdaniem są z kolei mieszkańcy wieszający na balkonach reklamy piwa.
Fajnie że jest coś takiego ? (Trochę kit)
Ale nie do końca są to flagi ,chorągiewki Polskie. Biel i Czerwień ! A nie jakieś różowe ,kremowe,.... z Godłem ,napisem reklamą ...?:((( Szanujmy się chociaż trochę .
Czytaj ustawę. Godło jak najbardziej można umieszczać na fladze, gdyż oba są symbolami państwowymi podlegającymi ochronie prawnej.
A Ostrowczanie jak zawsze....
Co by nie było jestem na nie
A JA JESTEM NA TAK NIE JESTEM FANEM PIŁKI ALE ...to nikomu nie szkodzi a daje siłe i nadzieje....
A i na moim osiedlu flagi na kazde święto na domach wiszą
Troche luzu i usmiechu Wam zycze kochani moi rodacy- ostrowczanie nie spinajcie sie tak bo wam żyłka pęknie....
Sa wieksze zmartwienia niz flaga na szybie samochodu.
Slonce wakacje pieknie dookola a Wy tylko jak zle,jak be,niedobrze,
Co za ludzie
WYLUZUJCIE KOCHANI MOI SZKODA ZYCIA
No to inaczej ...A jak twoje Nazwisko ktoś by przekręcił ,źle napisał itp.. to jest Ok ?
To samo i z Flagą Narodową (Chorągiewką) Biel to Biel Czerwień to Czerwień !
Sztywniaki Górą Dobre ;) "
Wieczorem zdejmią :)
Jestem obecnie w Niemczech i flagi na domach, choregiewki na samochodach to jest norma:) swietne to jest:) na ulice sie wyjdzie to tematem nr 1 wsrod sasiadow sa mecze:) aa i co fajne.. Widzialam duzo sytuacji gdzie Niemcy kibicowali Nam, Polsce :)
Oczywiście, że to jest fajne. Budzi poczucie dumy.
też się zgadzam że fajne, sam mam dwie na aucie ale wyprane czyściutkie z szacunkiem dla barw i godła :)
o ile z rządu ie jesteśmy zadowoleni to i flag na św narodowe nie wieszamy :)n
zbliża się olimpiada i mam nadzieję że flagi nie pójdą do szuflad, bo nie tylko piłka ale reszta naszych sportowców też zasługuję na nasze wsparcie, ogólnie Polska piękny naród, super sportowcy, dajmy im wsparcie na medale:)
Wieczorem zdejmią :)
Gościu "Ole"
Obyś nie miał racji ,obyś... ;)
Białe to Białe +Czerwone to Czerwone= Biało Czerwone ! KIBICUJMY ! :)
Po dzisiejszym meczu pozdejmuja haha
Po dzisiejszym meczu, raczej nie :-)
Po wczorajszym meczu
Wypadało by zadbać o te chorągiewki ,flagi ... na waszych oknach,balkonach,samochodach.
Każdy kibicuje jak umie,nie pasuje nie patrz. Maruderzy .