nie będzie mnie przez 2 dni więc
Francja - Anglia 0:2
Ukraina - Szwecja 0:1
Grecja - Czechy 1:0
Polska - Rosja 1:2
nie będzie mnie przez 2 dni więc
Francja - Anglia 0:2
Ukraina - Szwecja 0:1
Grecja - Czechy 1:0
Polska - Rosja 1:2
Dzisiejsze wyniki :
Hiszpania-Włochy 1:1
Irlandia-Chorwacja 1:2
Klasyfikacja po 3.dniu:
1.Czlowiek 5pkt.
2.Sylwia29 4pkt.
3.Patriota 3pkt.
4.yzf 2pkt.
Paranienormalny 2pkt.
wilku 2pkt.
7.KonradSZ 1pkt.
Marcinek 1pkt.
realista 1pkt.
józek 1pkt.
Lucyferus 1pkt.
Elena 1pkt.
alienor 1pkt.
Mruwa 1pkt.
Nie było mnie kilka dni na forum i nie wiedziałem nic o zabawie ale chętnie się przyłącze.
Francja - Anglia 1:2
Ukraina - Szwecja 0:0
Wcześniej pisałem mój typ w innym temacie:
www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/typuj-wynik-meczu-polska-grecja/s2/
Jeżeli chodzi o mecz Anglia - Francja to Anglicy będą chcieli pokazać swą przewage nad Francuzami i już na początku strzelą gola jednak Franuzi nie będa chcieli być dłużni i zacząć na spokojnie 2 połowe więc będą się starali strzelić gola zanim zejdą do szatni a jeżeli się nie uda to zaraz po gwizdku na drugą połowe. Walka będzie dość wyrównana jednak Anglicy nie zawiodą swych fanów i zakończą mecz drugą bramkom.
Francja - Anglia 1:2
Ukraina - Szwecja 1:0
witam:)Francja-Anglia2;1,Ukraina-Szwecja 0;1 .powodzenia mili gracze:)
Nasz lider się jeszcze nie wypowiedział ;)
Chyba Człowiek musiał się poddać weryfikacji :)
Miałem bloka za wymianę "uprzejmości z jednym blokowym co to nie lubi czytać regulaminów ale lubi wysyłać SMSy ;) ,po dwóch dniach odgrzał kotleta udając ,że jest kimś innym oczywiście obrzucając mnie błotem a ja nie byłem mu dłużny i mam spowolnione wpisy ^^ .
To trochę zawiłe a ja mam niewyparzoną gębę i czasem dostaję za to co piszę ,najczęściej od anonimowych forumowiczów ale to już temat nie na ten wątek :) .
Wyniki oczywiście czekały w poczekalni ,są trochę może dziwne ale to tylko zabawa która z każdym meczem będzie trudniejsza .