Obstawiam dziś, jutro wyjeżdżam i pewnie narazie nie dowiem się jak wygladają wyniki Dziękuję wszystkim za świetną zabawę, pozdrawiam, do zobaczenia za dwa tygodnie.
Hiszpania-Włochy 1:3
patriota bo sam zamotałeś tym wpisem
"3 pkt. dostaje się za wytypowanie wyniku do 90min. ewentualnie do konca dogrywki. Za wytypowanie zwycięzcy w karnych można zdobyć dodatkowy punkt"
więc Ty mnie nie denerwuj bo w końcu ludzie nie wiedzieli jak typować, że niema rozdzielania napisałeś dopiero wczoraj czy przedwczoraj hiszpania - włochy 1:1 (chyba z dogrywką) narka
ale czemu Wy się tak stresujecie?wygrali Włosi czyli punkt się należy.
Odp.: Euro 2012 - wyniki meczów
Wg. mnie dogrywka powinna się liczyć jak regulaminowy czas gry
Patriota2012-06-21, 16:31
Jak widać nie napisałem tego wczoraj tylko 21 czerwca, ponad tydzień temu. A wpis o którym mówisz też jest jasny. Wynik po 90 min. jest zaliczany wtedy gdy nie ma dogrywki. Kiedy jest liczy się wynik już po niej. Czy to naprawdę takie trudne do ogarnięcia ?
Czyli tu nie liczą się wyniki (tzn za wynik 3ptk), a jak się wynik nie zgodzi, tylko zwycięsca to 1 ptk? Troche to jest pomieszane :] . Bo powinno byc jak na poczatku, same wyniki,a nie wygrana przegrana.
Włochy-Hiszpania 1:2
chociaż intuicja podpowiada inaczej (na odwrót), ale niech będzie tak ;) .
pozdrawiam :)
Włochy-Hiszpania 2:2 i wygrana Włochów w karnych 5:4 niech tak będzie :D na bogato a co!!!
Było minęło ,gratulacje dla Hiszpanii oraz pań za dobre typowanie :) .
Tabela końcowa
1.iza 24pkt.
sylwia29 24pkt.
3.Patriota 23pkt.
4.Elena 22pkt.
wilku 22pkt.
6. Mruwa 19pkt.
yzf 19pkt.
Czlowiek 19pkt.
Paranienormalny 19pkt.
10. Zainteresowany 14pkt.
11.Lucyferus 5pkt.
12.skill 3pkt.
1 3pkt.
14. kost 2pkt.
15. xxx 1pkt.
alienor 1pkt.
KonradSZ 1pkt.
Marcinek 1pkt.
realista 1pkt.
józek 1pkt.
Dziękuje wszystkim i gratulacje dla zwyciężczyń :)
dziękuje za fajną grę,gratulacje dla Wszystkich za wytrwałość w obstawianiu meczy;)pozdrawiam Was bardzo serdecznie:)
Też dziękuje, fajnie się bawiłam ;) . Pozdrawiam:)
To w co teraz gramy??może polską ekstraklasę będziemy obstawiać wybrane najciekawsze mecze kolejki??