no i tak może nawet zostać szkopy do domu z Gdańska mieli bliżej do domu :d
Noo noo noo ciekawy wynik :
No w zasadzie postawiłem w całości na zwycięstwo włochów, jeśli dostanę 1 punkt to będzie fajnie jeśli nie to trudno:-) tak czy siak zabawa udana i nawet jeśli finał wytypuje to i tak nie wygram. Pozdrawiam:-)
też nie zdąrzyłem dziś obstawić, ale zasady nie jasne od początku, w końcu niewiadomo czy z dogrywką mam podawać inny typ, i bez dogrywki inny, czy tylko jeden, założyciel tematu niezbyt rozgadany i skory do wyjaśnień, dzięki za zabawe
Bierzmy przykład z kibiców Irlandii i bawmy się tak samo nawet jak się przegrywa, oni są po prostu za.....
A nie mówiłem.Że niemcy dostaną w d-e od Włochów.Bardzo dobrze .Bo "dziennikarze" już robili z nich mistrzów.A tu .Lux.
@yzf. Nie denerwuj mnie. Kilka razy pisałem,że dogrywki i regulaminowego czasu nie rozdzielamy. To, że Paranienormalny sobie rozdzielił to już nie moja wina. Czlowiek przekonał mnie żeby to uznać, bo w końcu to tylko gra. Nikt wtedy nie zgłaszał żadnych obiekcji
Oczywiście, że należy Ci się 1pkt. W końcu przewidziałeś zwycięstwo Włochów
moim zdaniem też Paranienormalnemu należy się 1 punkt w końcu tak czy siak Włochy wygrali :)pozdrawiam ;)
Ostatni mecz;
Hiszpania - Włochy 2 - 1
dużo lodu życzę..... ;-)
Jak dla mnie Paranienormalny powinien mieć zaliczony 1pkt bo obstawił, że Włosi wygrają wynik zły wytypował ale wygranego obstawił prawidłowo.
Nie należy mu się punkt ponieważ nie trafił wyniku ,dostał by go gdyby była dogrywka i wtedydostał by bonusa za właściwe określenie zwycięzcy :P ale zrobicie jak chcecie .
Hiszpania - Włochy 2 - 0 liczę ,ze z Niemcami to był najlepszy mecz Włochów na tych mistrzostwach a Hiszpanów najsłabszy .