Półfinały za nami. Dwa pięciosetowe pojedynki a więc działo się dużo. Duet Kułaga-Magiera znany z meczów reprezentacji napędzał atmosferę. Czekam na dzisiejszy finał Chemik-Muszynianka :)
Jak nasza hala wypadła w TV jeśli ktoś oglądał transmisje? :)
Fajnie, tylko trochę pusto na trybunach. Może dziś będzie lepiej.Bilety drogawe jak dla nas. Ciekawe czy lokalni celebryci płacą czy wchodzą na vipa.
20 zł za 2 mecze na wysokim poziomie i przy takiej oprawie to drogo? Co innego niedziela bo jeden mecz ale za to wielki finał.
Macie piękną halę. Byłem pierwszy raz raz i jestem pod ogromnym wrażeniem. Samo prowadzenie przez pana Magiere super. Oprawa godna pokazywania w telewizji. Sala miała być wypełniona po brzegi a jednak było duzo pustych miejsc. Oby więcej takich imprez spoprtowych w Ostrowcu.
niech jeszcze większe te podwieszane na linkach bilbordy eneii robią. Z górnych sektorów nie było widąć trybun bo wszystko zasłaniamy. Frekwencja tragiczna, a potem narzekanie, że nic się w Ostrowcu nie dzieje, jeśli bilet za 20zł stanowi problem w tym mieście.
Mam pytanie, czy są jeszcze dostępne bilety na mecz finałowy?
No widzisz gościu tragizm, dla Ciebie 20 zł to mało, dla mnie już sporo.
Jeśli są tutaj panowie którzy nie wiedzą czy iść na finał to może to ich przekona :D http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/zdjecia/galeria/4705/cheerleaderki-podczas-finalow-pucharu-polski-w-siatkowce-kobiet
Impreza super, szkoda że po finale drogówka łapała fanów siatkówki na Paulinowie i przy rondzie RO, kibice przyjezdni chyba mile tego nie będą wspominać
Zapraszamy na powtórkę wspaniałej zabawy już w sobotę i niedzielę.Oj będzie się działo . pomożemy naszym laskom w awansie do Orlen Ligi .Na cenę biletów nikt nie będzie narzekał to tylko pić zł
Medialnie słabo to wypadło! Oprócz Polsatu, nikt za bardzo o tym wydażeniu nie wspominał! Radio Kielce w dzisiejszych porannych wiadomościach nawet nie wspomniało o Finale PP w O-cu.
Bo niestety mecze siatkówki tylko Polsat transmituje.
Finał transmitował Polsat sport news,więc każdy kto ma naziemną telewizję cyfrową mógł to obejrzeć na żywo.
Skrót meczu.
a mecz azs KSZO bilety bd po 5 zł? to obniżka? kiedy i okt są mecze?
Siatkowka to kicha i nie ma się czym podniecać jeszcze może reprezentacja jakos gra i warto na nia się wybrać ,a tak to sport taki jak każdy inny ,poziom i oprawa na polskim poziomie ,czyli nijaki.
No to jak siatkówka kicha to idz sobie oglądaj tą żenującą Polską kopaną przesiąkniętą korupcją ..Reprezentacja Polski pokazuje poziom światowy jak to jakieś wysepki leją im w d..ę bo już remis to wielki sukces
Może i kicha ale jest w pierwszej dziesiątce na świecie a Ci twoi ulubieńcy na 73, już nas.nawet Burkina Faso wyprzedziło.ostatnio nawet orange wycofało się ze sponsorowania naszych cudownych kopaczy.
pi
lki to nawet Burkina Faso wyprzedziło