Czy możecie polecić dobrego lekarza endokrynologa w Kielcach, który pomoże ustabilizować gospodarkę hormonalną? Słyszałam o lekarzu Waligórskim i dr Kowalskiej. Jakie są Wasze doświadczenia?
Dr Kowalska dobry i sympatyczny lekarz. Jak dobrze pamiętam to ordynator oddziału więc jeśli są duże problemy stabilizuje w szpitalu. Na każda wizytę umawia się miesiąc wcześniej trzeba mieć Stare i obecne badania. Wygodne jest to ze przyjmuje naprzeciw urzędu wojewódzkiego. Moja mama jest bardzo zadowolona. A i jeszcze robi od ręki przeswietlenie. Jeśli będziesz zainteresowana to podam ci numer i napiszę co i jak. Kowalska ma bardzo dużo ludzi i nie zawsze chcę przyjmować nowych.
Gość Paula poproszę o nr pani doktor ofcourse142@o2.pl
Ja bym poprosiła o namiar
Nie chcę Was martwić,ale sama próbowałam umówić mamę do dr Kowalskiej,ale ona od dawna nie przyjmuje już nowych pacjentów...czy przez rok się coś zmieniło? Nie wiem...ale polecam panią dr Pałygę...Przyjmuje razem z dr Kowalską w budynku Beckera na przeciw Urzędu Wojewódzkiego...służę telefonem,jakby co...
najlepszy jest dr.Waligorski wspanialy lekarz i czlowiek POLECAM.
Ja tez słyszałam, ze specjalista dobry. Niestety po dwóch wizytach zrezygnowałam z powodu fatalnej komunikacji. Sposób rozmowy i bariera interpersonalna dla mnie nie do pokonania. Dr. Lizis-Kolus dla mnie najlepsza. Inny świat, ale to moja subiektywna opinia.
Ustabilizowanie gospodarki hormonalnej spokojnie zapewnią nasi miejscowi lekarze o ile będziesz się stosować do ich zaleceń
Dr. Kowalska aleja XI wieków Kielce budynek BECHER p1 tel. 41 34 50 415
Przeprasza ze dopiero teraz