Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Emerytura w Ostrowcu po 20 latach za granica. Jak znalezc przyjaciol?

Ilość postów: 22 | Odsłon: 1137 | Najnowszy post
  • Emerytura w Ostrowcu po 20 latach za granica. Jak znalezc przyjaciol?

Przeprowadzam sie z mezem do Ostrowca na emeryture. Jak znalezc przyjaciol? Mamy po 50-tce. Wybralismy Ostrowiec poniewaz jest blisko do miejsc ktore sa nam drogie i bliskie i gdzie sie wychowalismy. Bylismy na wyjezdzie przez ponad 20 lat. Nie znamy w Ostrowcu nikogo.

Gość_Maja
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Emerytura w Ostrowcu po 20 latach za granica. Jak znalezc przyjaciol?

Ja jestem chętny was poznać.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Emerytura w Ostrowcu po 20 latach za granica. Jak znalezc przyjaciol?

Znaleźć przyjaciół,oj trudno raczej!Też próbuję,ale może będziecie mieli szczęście!Życzę Wam tego!Wybierzcie się na zajęcia dla seniorów organizowane przez Prezydenta,może tam spotkacie fajnych ludzi, z którymi będzie Wam po drodze.Przepraszam za ,,seniorów''ale tam można spotkać całkiem młodych seniorów, takich właśnie 50-60latków.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jeżeli wracacie z wysokimi emeryturami to przyjaciele znajdą się sami.Taka jest smutna rzeczywistość.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Witamy

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziekuje!

Gość_Maja
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Co masz na mysli? Ja wlasnie nie jestem materialistka i nigdy nie bylam i rozumiem ze to jest smutne. A co z tymi ktorzy nie maja na wzgledzie pieniadze. Wlasnie takich przyjaciol szukam.

Gość_Maja
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Dziekuje za odpowiedz. Nie jest latwo znalezc prawdziwych przyjaciol w dzisiejszych czasach. Takich ktorzy nie zazdroszcza, nie obgadaja i pomoga w razie potrzeby (i wzajemnie). Tesknie za tym...

Gość_Maja
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jest pani jeszcze młoda i zabezpieczona finansowo więc proponuję jakąś działalność społeczną,fundację może wolontariat i ludzie się sami znajdą. Powodzenia.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziekuje!

Gość_Maja
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zapisac sie do UTW. Tam 300 osob w takim wieku.

Gość_Matylda
              Zgłoś
              Odpowiedz

Co oznacza UTW bo jestem w podobnym wieku i też bym chciała dołączyć .Pozdrawiam .

Gość_Ela
                Zgłoś
                Odpowiedz

Uniwersytet Trzeciego Wieku Wydaje mi sie ze wyklady sa w szkole Biznesu na Pulankach Z tego co wiem to sa naprawde interesujace kierunki Moze ktos ma wiecej wiadomosci to podpowoe zainteresoeanym

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Sory koncowke wpisu poprawiam ,,podpowie zainteresowanym ,,

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Uniwersytet Trzeciego Wieku

Gość_Maja
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

A może wycieczki z PTTK?

Gość_rosa
      Zgłoś
      Odpowiedz

UTW jak ktoś nie ma obowiązków to czemu nie ale jak są dzieci i druga osoba mąż czy żona wnuki to jest zajęcie .UTW dla ludzi samotnych takich co nie maja do kogao gęby otworzyc.Takie jest mojw zdanie a na dodatek jest przysłowie czeo się Jaś nie nauczył ...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Wrocilam niedawno. Nie jest latwo. Wszystko wyglada inaczej

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska