Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Emerytura - brakuje mi 5 lat. Ile bym płaciła do ZUS, gdybym sama opłacała?

No ale Komor chce podwsyz do 72 lat .I bardy dobrze.

Gość_jack
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Emerytura - brakuje mi 5 lat. Ile bym płaciła do ZUS, gdybym sama opłacała?

jak ludzie zaczna zyc po100 lat.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Też uważam, że to bardzo dobrze. A nawet wspaniale. 72- wspaniały wiek na emeryturę, ciekawe komu się uda, pasjonujące, jak ruletka.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Do 72 roku to niech pracują urzędasy, bo "niewyrobieni ciężko" będą w stanie tyle wypracować a nie ktoś kto haruje fizycznie. Szkoda tylko, że nikt nie bierze pod uwagę, że po 60tce to już różne choroby się przyczepiają do ludzi...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 24

Odp.: Emerytura - brakuje mi 5 lat. Ile bym płaciła do ZUS, gdybym sama opłacała?

no wlsnie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

podwyższyć do 72 a młodzi niech umierają ,cyrk w polskim wydaniu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

to mlodzi maja w kolejce za praca stac,az 72 latek pojdzie na emeryture?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

polskie prawo ustalone przez wielce madrych myslacych politykow.

Gość_anka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no takich mamy polityków myslacych tylko o sobie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę