Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Eksplozja kolorów w Ostrowcu - 29.08.2016

Jak się powinna zachowywać osoba "ważna"? Kto o tym decyduje? Smutasy.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Odp.: Eksplozja kolorów w Ostrowcu - 29.08.2016

Ta osoba ważna jak mówisz jest normalnym czlowiekiem jak kazdy.Jesli mial ochote to wzial udzial w tej zabawie integrujac sie z ludzmi.Nie widze w tym nic zlego.Krzysztof nie szpinak się tak prezydent na golas nie biegał.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Jedno wydarzenie, jedna impreza a tyle opinii i zdań. Czy to miało jakiś pod tekst religijny? Nie. A przynajmniej nie w Ostrowcu. Prezydent zrobił z siebie pośmiewisko? Nie wcale nie zrobił właśnie szacunek dla niego że postanowił przyjść bo wiedział że nie wyjdzie czysty. A czy któryś rodzić co przyszedł z dzieckiem wyszedł czysty? Na pewno nie. Młodzież się bawiła, co więcej bawiła się bez alkoholu. To kolejna impreza organizowana przez młodzież dla młodzieży. Myślę że te osoby które tak krytykują powinny się zastanowić co piszą. Bo piszą to po co? Impreza była. Wypaliła kolejny raz świetnie. A za rok będzie jeszcze większa impreza. A tylko dlatego żeby te osoby które tak komentują że religia, że na pokaz, że własny biznes zrozumiały że tym razem nie wygrają. A szkoda mi jest tylko tych osób których nie było a mają najwięcej do powiedzenia.

Pozdrawiam wszystkich

Organizator Dawid S

Gość_Organizator
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I bardzo mądra wypowiedź Organizatora,nic dodac nic ujac puenta calej dyskusji.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 54

Nie miało podtekstu religijnego? Co więc oznaczało? Jeśli coś się organizuje to warto wiedzieć chociaż skąd to się wzięło żeby później nie być zaskoczonym. Osobiście uważam, że nasz "Śmigus Dyngus" jest o wiele lepszą tradycją niż posypywanie się jakimś kolorowym proszkiem bez żadnego sensu. Szkoda, że tak łatwo pozbywamy się własnych tradycji a przyjmujemy inne, bzdurne, często nie mając nawet pojęcia co oznaczają.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 47

Krzysiu, masz racje, nie jestes zwyklym czlowiekiem, wystarczy poczytac co piszesz.....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A, KTÓZ TAK BRONI PREZYDENTA ? JEGO PRACOWNICY ? KTÓRZY MAJA GO BRONIC ? BO TO JEST CZEŚCIĄ ICH PRACY W URZEDZIE MISTA?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A, któż go tak atakuje inny pracownicy, innych polityków, bo jest to częścią ich pracy? Tak można sobie pisać w nieskończoność, ale chyba to bez sensu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie ! to ma sens , bo trzeba umieć również przyjąć krytykę , a nie tylko płytkie komplementy , od tego właśnie jest to forum Gościu z 10;16

Gość_jola
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

TELETUBISIE welcome hahahaha

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeszcze brakuje tylko wielkiej kolorowej TĘCZY i można się znów lansować do zdjęć a, potem wrzucać na fb każdy sposób jest przecież dobry ,zeby mieszkańcom pokazać ,że się ,,coś'' robi

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 55

Otóż to Jolu. Krytykę trzeba umieć przyjąć. Nie każdemu wystarczy to, że prezydent bryluje na każdej imprezie. Nie po to był wybierany i nie taka jest jego funkcja. Nie podoba mi się takie zachowanie i mam prawo je wyrażać. Chciałby aby moje miasto się rozwijało. Prezydent nie musi się pokazywać, wystarczy żeby odpowiednio działał. Póki co ludzie dalej stąd uciekają bo pracy nie ma a jeśli jest to za najniższą.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jola, Gościu z 14:07 oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania. Przypomnę jednak temat wątku: Eksplozja kolorów w Ostrowcu - 29.08.2016 :) Może porozmawiamy i podpowiemy Dawidowi jak widzielibyśmy taką zabawę w przyszłym roku?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 57

Miasto się rozwija. Prezydent pokazując się często ma bezpośredni kontakt z ludźmi. Tobie, srogo zawiedziona osobo z Netii już serdecznie podziękujemy za tę odwieczną krytykę prezydenta (chyba, że masz w tym biznes).

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Im więcej powodów do zadowolenia tym bardziej narzekacie. Nie wiem o co wam chodzi, ale jesteście dziwni. Proszę opuśćcie to miasto i znajdzcie swoją atlandyde, bo najwyraźniej nie pasujecie do Ostrowca.

Gość_Ogry
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 60

Nie mam w tym biznesu a krytykować mogę jeśli mi się coś nie podoba, nieprawdaż gościu 15:05. Ubawiłeś mnie stwierdzeniem że miasto się rozwija. Powiedz to ludziom, którzy stąd wyjeżdżają za pracą i lepszym życiem.

P.S Tak się składa że nie tylko ja mam internet z Netii w Ostrowcu, ma go prawie połowa ludzi Sherlocku ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dokladnie połowa ludzi w ostrowcu ma internet z netii, popieram goscia 22;19 A, pAN prezydent jak tak chce się bawic to niech jedzie do Rio i tańczy sambę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

WSZYSCY ZNAJOMI POWYJEZDZALI NIE MA ZKIM NAWET POGADAĆ , O TAK WLASNIE ROZWIJA SIĘ NASZE MIASTO OSTROWIEC , CI ZNAJOMI CO WYJECHALI Z TAD ZA PRACA DO INNEGO MIASTA PRACUJA , SZKODA TYLKO , ZE TU NIE ZNALEŻLI PRACY W TYM O ZGROZO ROZWOJOWYM MIEŚCIE

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -