Co sądzicie o tej szkole , nauczycielach i w ogóle ;) zapisałam się tam i jestem ciekawa waszych opinii . Wiem że trochę późno na zbieranie informacji ale niedługo się zacznie rok szkolny i chce się psychicznie przygotować :) :)
Z czystym sumieniem mogę polecić te szkołę :) jeśli ktoś się na prawdę interesuje kierunkiem, który wybrał to nie powinien mieć zastrzeżeń :) Gorzej z osobami, które idą tam bo ekonomik to jedyne miejsce gdzie ich przyjęli ;]
ja jestem absolwentka TTŻ dla mnie najgorszą nauczycielką byla prof. Czuba od angieskiego reszta uszła w tłoku :) ogólnie było fajnie
he he no dokładnie ja też w tych czasach chodziłam do ekonomika jak przodowało to stwierdzenie...szczerze to nie wróciłabym tam po raz drugi bo poziom inteligencji nauczycieli nie był zbyt wysoki. A dwa...straszny tam mieli bałagan, jak chciało się coś od dyrektorki lub jakiegoś nauczyciela przebywającego w pokoju nauczycielskim to trzeba było tam iść 5 min po dzwonku na lekcję i czekać aż będzie chciała osoba poszukiwana opuścić w/w pokój :) a w-f tam...w skrócie żeby sie nie rozpisywać to na lekcji w-fu nigdy się tam nie spociłam :) polecam tą szkołę leniwym.