Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ekonomik

Ilość postów: 13 | Odsłon: 3036 | Najnowszy post
  • Ekonomik

Co sądzicie o tej szkole , nauczycielach i w ogóle ;) zapisałam się tam i jestem ciekawa waszych opinii . Wiem że trochę późno na zbieranie informacji ale niedługo się zacznie rok szkolny i chce się psychicznie przygotować :) :)

Gość_Kinja
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ekonomik

Ja tam ekonomik bardzo mile wspominam, nie wiem jak jest teraz ale jak się miało szacunek do nauczycieli to i oni byli w porządku.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja też właśnie idę od września tam do szkoły, a jaki kierunek .?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Z czystym sumieniem mogę polecić te szkołę :) jeśli ktoś się na prawdę interesuje kierunkiem, który wybrał to nie powinien mieć zastrzeżeń :) Gorzej z osobami, które idą tam bo ekonomik to jedyne miejsce gdzie ich przyjęli ;]

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Ekonomik

tech.żywienia i gospodarstwa dom.

Gość_Kinja
          Zgłoś
          Odpowiedz

A nie wiesz może, czy jest już lista kto jest przyjęty do jakiej klasy .?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

były listy zaraz za wejściem po lewej stronie ; )

Gość_Kinja
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jak chodziłem do szkoły to mówiło sie ze dziewczyny w ostrowcu sa:

-ładne

-brzydkie

-... i z ekonomika :)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

he he no dokładnie ja też w tych czasach chodziłam do ekonomika jak przodowało to stwierdzenie...szczerze to nie wróciłabym tam po raz drugi bo poziom inteligencji nauczycieli nie był zbyt wysoki. A dwa...straszny tam mieli bałagan, jak chciało się coś od dyrektorki lub jakiegoś nauczyciela przebywającego w pokoju nauczycielskim to trzeba było tam iść 5 min po dzwonku na lekcję i czekać aż będzie chciała osoba poszukiwana opuścić w/w pokój :) a w-f tam...w skrócie żeby sie nie rozpisywać to na lekcji w-fu nigdy się tam nie spociłam :) polecam tą szkołę leniwym.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ja właśnie skończyłam ekonomik, jestem po maturze teraz, wybieram się na studia. Szkoła jest świetna- jest bardzo wiele możliwosci wyjazdów na praktyki zagraniczne, co daje doświadczenie, osłuchanie się z jezykiem, możliwość zwiedzania innym miejsc. Nauczyciele bardzo fajni i umiejący przygotowac do matury i do egzaminu zawodowego. I właśnie technikum to dobry wybór, bo masz możliwośc zdobycia i matury i konkretnego zawodu ( dyplom technika). Nauki sporo, bo wiadomo, w technikum jest jeszcze sporo przedmiotów zawodowych. Bardzo miło wspominam tę szkołę, miałam świetną klasę!

Gość_tegoroczna maturzyst
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ja też polecam tą szkołe świetni nauczyciele i naprawde atmosfera genialna:)

Gość_daria
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

ja tez mile wspominam tą szkołe :) nie bylo az tak ciezko

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ja obecnie chodze do tej szkoly i nie zmienilabym jej na lepsza:ppp

Kazdy kto wybiera szkole ma inne oczekiwania, ale ja na wlasnym wyborze nie zawiodlam sie.

Jest to bardzo dobrz szkola, tak jak pisala kolezanka wyzej!!!

agnieszka162222
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę