Co sądzicie o tej szkole , nauczycielach i w ogóle ;) zapisałam się tam i jestem ciekawa waszych opinii . Wiem że trochę późno na zbieranie informacji ale niedługo się zacznie rok szkolny i chce się psychicznie przygotować :) :)
Ja tam ekonomik bardzo mile wspominam, nie wiem jak jest teraz ale jak się miało szacunek do nauczycieli to i oni byli w porządku.
Z czystym sumieniem mogę polecić te szkołę :) jeśli ktoś się na prawdę interesuje kierunkiem, który wybrał to nie powinien mieć zastrzeżeń :) Gorzej z osobami, które idą tam bo ekonomik to jedyne miejsce gdzie ich przyjęli ;]
tech.żywienia i gospodarstwa dom.
A nie wiesz może, czy jest już lista kto jest przyjęty do jakiej klasy .?
Jak chodziłem do szkoły to mówiło sie ze dziewczyny w ostrowcu sa:
-ładne
-brzydkie
-... i z ekonomika :)
he he no dokładnie ja też w tych czasach chodziłam do ekonomika jak przodowało to stwierdzenie...szczerze to nie wróciłabym tam po raz drugi bo poziom inteligencji nauczycieli nie był zbyt wysoki. A dwa...straszny tam mieli bałagan, jak chciało się coś od dyrektorki lub jakiegoś nauczyciela przebywającego w pokoju nauczycielskim to trzeba było tam iść 5 min po dzwonku na lekcję i czekać aż będzie chciała osoba poszukiwana opuścić w/w pokój :) a w-f tam...w skrócie żeby sie nie rozpisywać to na lekcji w-fu nigdy się tam nie spociłam :) polecam tą szkołę leniwym.
Ja właśnie skończyłam ekonomik, jestem po maturze teraz, wybieram się na studia. Szkoła jest świetna- jest bardzo wiele możliwosci wyjazdów na praktyki zagraniczne, co daje doświadczenie, osłuchanie się z jezykiem, możliwość zwiedzania innym miejsc. Nauczyciele bardzo fajni i umiejący przygotowac do matury i do egzaminu zawodowego. I właśnie technikum to dobry wybór, bo masz możliwośc zdobycia i matury i konkretnego zawodu ( dyplom technika). Nauki sporo, bo wiadomo, w technikum jest jeszcze sporo przedmiotów zawodowych. Bardzo miło wspominam tę szkołę, miałam świetną klasę!
ja też polecam tą szkołe świetni nauczyciele i naprawde atmosfera genialna:)
Ja obecnie chodze do tej szkoly i nie zmienilabym jej na lepsza:ppp
Kazdy kto wybiera szkole ma inne oczekiwania, ale ja na wlasnym wyborze nie zawiodlam sie.
Jest to bardzo dobrz szkola, tak jak pisala kolezanka wyzej!!!