Wchodzisz na www.tescodlaszkol.pl/f/636 nastepnie klikasz na GALERIA EKOFILMIKÓW nastepnie na PO ILOŚCI GŁOSÓW i wtedy zobaczysz
Głosujemy!
Prosimy o pomoc forumowiczów!
Okazaliście wielką siłę w głosowaniu na place zabaw z NIVEA. W Ostrowcu będziemy mieli aż dwa.
Pomóżcie teraz dzieciom z PSP 1, podarujcie im tą pracownię komputerową.
W grupie siła!!!!
Głosujemy!!!
Juz zagłosowałam , ale OStrowiec jest za 50 tą pozycją więc słabo :(
Dziś też głosowane, a ile szkół ma szansę na te pracownie? Są jakieś nagrody dla tych z pozostałych miejsc?
Głosuję i zachęcam znajomych
http://www.tescodlaszkol.pl/f/636
Człowiek na pierwszej stronie dobrze radzi. Ja niestety mogę poświęcić góra 0,5 h na nocną dłubaninę.
Głosy poszły, z fejsa też :)
Do kombinowania są specjalne programy, można ustawić na noc i samo się robi. Niestety mam nowy ruter i trochę mi głupieje więc tutaj odpadam.
Głosujcie kochani, jak to mówią grosz do grosza i będzie kokosza.
www1.tescodlaszkol.pl/f/636
Jest jakaś szansa na dodatkowe punkty za flagę, informacje tutaj:
Koniecznie do informacji organizatorów akcji w szkole!!!!!!!!!!!!!
Moje głosy poszły, zachęcam innych:
Filmik kiepski, ale czego się nie robi dla dzieciaków!
Głos oddany!
To nie aktorzy z teatru Buffo...ale dzieci ze szkoły podstawowej.Na drugi raz nie oddawaj głosu i nie krytykuj małe dzieci wstyd!!!!!!!!
Gościu z 18.48 czemu się unosisz? Każdy głos się liczy. Żebyśmy mogli o czymkolwiek marzyć powinniśmy głosowanie podkręcić do 1000 głosów dziennie. Damy radę zniechęcając tych którym film się nie podoba? Chodzi o to, żeby głosować na szkołę z naszego miasta. No to głosujemy:
Zdjęcie flagi poszło na konkurs. Hymn też się tworzy. staramy się ze wszystkich sił . Uczniowie są zaangażowani ale Wasza pomoc też jest konieczna. Prosimy w imieniu społeczności uczniowskiej o wsparcie nas.