Witam,
Poszukuję solidnej i sprawdzonej ekipy budowlanej. Proszę polecić mi kogoś kto budował u was i się na nich nie zawiedliście.
A może kolega/koleżanka powie o jakie prace budowlane chodzi (budowanie, wykończenie itp.).
Zakład Budowlany Brodnicki - Sokołowski, 604-497-164. Duże doświadczenie, wiele lat na rynku (np. Szkoła w Mominie, Waśniowie, Szwarszowicach, bloki na Polnej obok Patronackich i wiele innych)
ja mam swietna ekipe, wlasnie mi koncza dom, jestem bardzo zadowolony,
napisz co cie intersuje dokladnie
692257435 polecam - doradzą w zakupie towaru, załatwią niższą cenę towaru mają zniżkę w jednym ze sklepów budowlanych w o-c, nie oszukuja i nie opierdzielają się szczerze polecam a firma się nazywa norkas
materiały budowlane to pytajcie u gałki w kunowie; polecam gościa; trzeba mu powiedzieć, że chciałbyś brac materiał na całą budowę i dostaje sie dobre ceny;
ja zanim mi o nim ktoś powiedział to najczęściej kupowałem w internecie; np stropy przyjechały z wrocławia i były 2 tys tańsze niż w tym naszym betonexie;
podobnie porotherm i dachówkę; w tym naszym grajdole jest zmowa cenowa; służę radą kamarsz@op.pl
polecam 2 osoby z dużym doświadczeniem budowlanym,robią dokładnie i precyzyjnie,a co najważniejsze nie zdzierają tel.515480702.przy nich udało się trochę zaoszczędzić!!!!!!!!
jak podajecie ekipę która budowała wam do to dajcie namiar bo zobaczył bym taki dom który dana ekipa wybudowała
Nie, tylko nie on, zaniieśliśmy katalok okien dachowych Fakro, były uzgodnione jakie mają być tej firmy, i zaufaliśmy mu,braliśmy więcej towary, w czasie kładzenia dachu były takie zawirowania, a nie zwróciliśmy na nazwe przywiezionych okien, tylko oglądaliśmy czy są dobrze wykonane, a teraz okazało się że mamy okna dachowe firmy ROTO, i co czujemy się oszukani i nabici w butelke.
polecam dwoch panow profesjonalisci swietni nie ma lepszych zawsze do nich sie zwracam o jakie kolwiek remonty sa dokladni i praca po nich jest niesamowita nie jak inni papraja byle kase dostac.o to nr tel 785642937
interesują mnie jedynie ekipy które budują domy a przy okazji robią remonty a nie na odwrót, gdzie można zobaczyć budynki zbudowane przez tych ludzi ?
byle nie oni (NORKAS) ;/ do pełnego profesjonalizmu im jeszcze daleko!
a jeśli chodzi o skład budowlany to faktycznie u Gałki w Kunowie najtaniej! Polecam
niezgadzam się z "martą" firma norkas luks- doradzą, towar (jak ktoś chce ) kupią zrobią jak trzeba i na czas u mnie tak było i u ludzi u których robili też