Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Egzaminy na prawo jazdy w 40 nowych miastach - wśród nich Ostrowiec

A najbardziej mnie rozbawiło, że na egzamin idzie osoba, która umie już jeździć normalnie miszczu :-)))

Sceptyk
              Zgłoś
              Odpowiedz

No i po co w tym starzejącym mieście "L". Ktoś pisał wyżej obsadza znajomych na ciepłych posadkach, gdzie utrzymanie ośrodka przerośnie koszty inwestycji a przychodów. Oby to nie przeszło

8LukAsZ8
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Egzaminy na prawo jazdy w 40 nowych miastach - wśród nich Ostrowiec

Napisałem w zasadzie umie jeździć wiem że nie zawsze tak jest , a Twoje nazwanie mnie kierowca kościelno/niedzielnym , hm w sumie lepsze niż wóz opancerzony <haha> ciekaw tylko jestem skąd tak daleko idące wnioski a i taki piękny dobór słów , masakra jakaś ;/

anthony
                Zgłoś
                Odpowiedz

PORAŻKA. Kombinowalem zeby wyjechac z rodzina z Ostrowca no i teraz to juz tylko mnie utwierdzili w tym ze trzeba sie ewakuowac

Gość_piotr
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Osoba, która idzie na egzamin NIGDY nie umie jeździć. Umiesz jeździć jeśli przejechałeś kilkaset tysięcy km i nikogo nie zabiłeś.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Powiedzcie mi jeszcze tylko jak ci biedni kursanci będą mogli zdawać w Ostrowcu prawo jazdy, skoro nie mamy nawet 100 metrowego odcinka jezdni bez ogromnej dziury.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Potem będziecie płakać na elki że są wszędzie i korkują olicę

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Sceptyk ja wiem ze Twoj nick zobowiazuje Cie do bycia sceptycznym ,ale nie rozsmieszaj ludzi. I tak byc dobrym kierowca uczysz sie juz po zdaniu egzaminu.Wiec jakie ma znaczenie gdzie ten kurs odbedziesz. Idac Twoim tokiem myslenia ,trzebaby na kurs zapisywac sie co najmiej do Kielc,ale Ty i tak powiesz ze to za male miasto.No dobra-to Warszawa.Tam bedzie ok?. Bedziesz mnie woził dwa razy w tygodniu?A potem na egzamin? Mysl człowieku

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale nie oszukujmy, że z dróg trzeba eliminować osoby, które praktycznie jeździć nie umieją. A Ostrowiec jest miastem, które można objechać na pamieć praktycznie wszystkimi drogami. Jazda po innych innych miastach też musi być wyuczona i eliminowanie osób, które jeszcze nie potrafią przejechać przez większe miasto na etapie egzaminu jest najbardziej rozsądne pod względem bezpieczeństwa.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

bo tak będzie, masakra będzie!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Spoko zanim wybudują bazę i plac manewrowy to dużo czasu upłynie. A elek i tak mamy aż za dużo.

Ferdek
          Zgłoś
          Odpowiedz

to dopiero zaczną ludzie uciekać z tego miasta. ze mną na czele. no barany barany niesamowite barany!!! helikopter trzeba bedzie se kupić. w tarnobrzegu ile jest kłopotów że karetki non stop jakies utrudnienia maja przez mase elek i egzaminów. pozdrawiam serdecznie!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jak was czytam to mam wrażenie że chyba nie powinno być wgl samochodów , ulic, komunikacji miejskiej bo każdy kierowca to urodzony morderca i wsiada za kierownice tylko po to żeby kogoś zabić .

anthony
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dla osób, które z tego jeszcze nie potrafią dobrze korzystać powinny być te rzeczy niedostępne. A przynajmniej nie w pełnym zakresie. W ten sposób możesz uratować komuś innemu życie. I nie uważam aby było to sceptyczne podejście.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

No właśnie o to będzie dobrym sprawdzianem dla nowego kierowcy czy potrafi tak panować nad pojazdem i omijać dziury w jezdni ha ha ha .Na pewno będzie mu to nie zbędne podczas jazdy swoim autem .Ps. Pewnie młodsza część forumowiczów nie wie ale ci starsi powinni pamiętać ze jeszcze w latach 80 egzaminy odbywały się w Ostrowcu i dla mnie to nic dziwnego nie jest że znów wróciły bo nie wiem czemu zostały zabrane .

Gość_czarek 50
        Zgłoś
        Odpowiedz

czaruś, dawniej nie było tyle samochodów i nie było korków

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Do osoby z godz. 09.44 - Zle rozumujesz bo patrzysz na to że jest duzo samochodów i są korki ,no to jak by tak patrzec to w większych miastach nie powinno wcale byc egzaninów bo tam jest o wiele wiecej samochodow .Dobrze ze jest większy ruch bo wtedy taki kierowca ma prawdziwy test swojej umiejętności .A jak by chcieć tak jak Ty myślisz to egzaminy powiny byc robione gdzieś z dala od cywilizacji .Zdaje mi się że z Ciebie taki kierowca jak tutaj pisza że jadac do większego miasta zoatawia samochód na granicy miasta i dalej jedzie środkiem lokomocji taxi itd jeśli obawiasz sie na egzanimie korków i duzego ruchu .

Gość_czarek 50
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Jak to miasto jest wyludnione. Tutaj nie ma praktycznie ruchu drogowego.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -