Dlaczego ludzie są tacy niezrównowazeni osoba mająca sklep a zarazem ma fb i wypisuje takie głupoty to ona tym samym robi sobie bardzo złą opinie ale to chyba nie ma kto tymi młodymi ludzmi pokierowac bo otworzyli ten sklepina szmateks wlasciwe ale zachowania to nie mają zadnego
Po czym poznac osobe, jaka jest..?? Po fb;) jeszcze nie dawno pracowalam w pewnym sklepie, gdzie duzo osob przynosilo Cv i kazda jedna osoba byla "oblukana" na fb;) najlepsze byly dziewczyny ktore mialy na swoim koncie napisane PRACUJE w "Pie*****le nie robie". POPRZENIE STANOWISKO "Op*******am sie jak moge.." SZKOLA"Wyzsza szkola robienia halasu" :) no i jak sie okazalo nawet na rozmowie kwalifikacyjnej nie bylo za bardzo o czym gadac;)
Ale napisz konkretnie o co chodzi Ci? To że ludzie są dziwni to wiemy, ja na fb nigdy nie wpisałem miejsca pracy.
Jak osoba, która pisze nieskładnie i niezrozumiale, nie używa znaków interpunkcyjnych ani dużych liter może komentować czyjś profil? Tyle tylko z tej dziwnej wypowiedzi zrozumiałam...
Zaraz, zaraz zbieracie cv, żeby kogoś zatrudnić czy żeby oglądać czyjeś profile i obgadywać? Czym zachowanie takiej osoby różni się od tej z której się naśmiewa?
Jesli jest to pytanie do Goscia 20.07 to juz odpowiadam;) nie wiem dokladnie o co chodzi w tym watku, ktory ktos zalozyl, ale mnie zainteresowalo i postanowilam napisac co dzialo sie w dawnej firmie w ktorej pracowalam:) chodzilo mi o to ze osoba ktora ubiega sie na dane stanowisko raczej nie powinna,a wrecz nie wypada zeby miala takie informacje o sb napisane na fejsie..tak wiem to jest jest osobiste konto,moze robic co chce, ale na jej profil kazdy moze wejsc. Z danymi, ktore podaja nie ktore osoby, ze pracowaly w "Szlachta nie pracuje", ze skonczyle szkole"Wyzsza szkola robienia halasu"- to jedynie moga starac sie o prace w podobnych "firmach", gdzie wczesniej pracowali i uczeszczali do szkoly;)
Skoro nie używasz znaków interpunkcyjnych, to przestań używać także spacji. Mnóstwo czasu zaoszczędzisz i będziesz mógł więcej pierdół w internetach wypisywać.