O której dziś powtórka w Vektrze?
teraz zaczeła się o 16:00
Obejrzałem debatę i wybrałem kandydata. Nie będę pisał kogo, bo i po co?
Zachęcam jedynie wszystkich by nie sugerowali się wypowiedziami innych osób, a sami obejrzeli debatę i świadomie wybrali swojego kandydata.
Pozdrawiam
Czyli przestawienie zdaniu wyrazów w poprawne jest.
Politycy powinni się charakteryzować umiejętnością wypowiedzi, zwłaszcza, jeśli powołują się na tytuły inż, mgr i inne.
No ale te czasy, w których wyższe wykształcenie do czegoś zobowiązywało już widocznie minęły (ale nie dla mnie).
Polonistyka daleka jest od inżynierii
Też mi się te jego wypowiedzi nie podobają, ale to nie mój faworyt, szkoda tylko, że tak się na to wykształcenie powołuje. Wstyd się teraz przyznać do tytułu.
A czy ty widzisz recenzencie jak piszesz tutaj po polskiemu? :-)
Jaki jeszcze mamy ważki temat zastępczy? Niewiele czasu zostało.
Po polskiemu a płaci ten Górczyński za takie pisanie?
debata pokazała jasno że na scenę polityczną wszedł nowy człowiek, z którym dwaj panowie posłowie muszą się liczyć. chyba szczególnie przykre musi to być dla kogoś kto w polityce siedzi ok. 15, 30 lat i wydaje mu się ze wszystko
wie naj- , że jest naj- , że potrafi naj- a tu.... nagle taki "młokos" zaczyna takiemu doświadczonemu "staremu" wyjadaczowi -"fikać i bruździć", no ....to rzeczy niemożliwe, beton kruszyć nielzja...dosypać ulotek, dowiesić banerów, dograć spotów i wywiadów nich maluczcy zobaczą kto tu... kto jest najlepszy.....
Debata pokazała, że należy głosować na Górczyńskiego i nie marnować głosów na innych niszowych kandydatów.
Weź przestań z tą wazeliną. obiektywnie wszyscy mówią, że wygrał Duda. Może więc należy już zakończyć tę propagandę.
No to skończ ze swoją propagandzisto bo Duda i tak przegra. I co potem z tymi jedynie słusznymi teoriami zrobisz pretendencie?
Debata pokazała, że się Górczyński do rządzenia nie nadaje
.
a co on takiego powiedział bo ogladałam ze zona ma pensjonat w Ujezdzie i moze panu Sułkowi załatwic po nizszych cenach impreze,ciekawe czy nam wyborcom tez
Ale tylko dla Ciebie!
Kalamaga to rowny gość....pokazal klasę w porownaniu do innych.....pozdrawiam mlody czlowiek zwiazany z Ostrowieckim PiS