Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube”.
            • Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Najlepiej dla naszego miasta,żeby Bałtów przeszedł do powiatu Lipskiego. Wtedy Ostrowiec i gminy ostrowieckie Waśniów,Bodzechów Ćmielów,Kunów odżyłyby wreszcie. Wystawmy na licytację Bałtów który żyje z pieniędzy przeznaczonych na walkę z bezrobociem PUP,funduszy krajowych na cele Stowarzyszeń i fundacji miejskich i powiatowych ,stowarzyszeń,funduszy UE

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 89

Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Gościu z 20,25. ale się rozgadałeś. Zwrot tylko Ostrowcem czytaj tak jak napisałem to znaczy nie Warszawą ani nie Londynem ani też Bałtowem. Proszę Cię, nie myśl za mnie. Przy okazji wytłumacz mi bo widzę, że jesteś w temacie - na czym polega układ bałtowski i kto go tworzy. Proszę o konkrety a nie ogólniki. Ja mieszkam w Ostrowcu i czuję się jak w domu ale ty chyba nie jesteś z Ostrowca.

Gość_Czytelnik
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 83

Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Duda cos za dlugo w tym mec sie zasiedzial i ogolnie jakos mnie nie przekonuje, dla towarzysza tradycyjnie brawo najglosniej bili inni towarzysze co by nie powiedzial, jak ludzie w koncu zrozumieja ze tylko Sułek z tego szamba nas wyciagnie to bedzie za pozno juz lepszego kandydata nie bedzie

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Kochani! Uważam, że tyko Duda z jego otwartością na ludzi, siłą charakteru i konsekwencją może odbić Ostrowiec z łap Układziaży. Nie dajcie sie oszukać, w tych wyborach występują oni pod różnymi szyldami. Wersja "stara" do Kałamaga, "nowa" Górczyński. To Panowie jedzący z tej samej ręki... Duda jest odważny. Nie mam nic przeciw Sułkowi, ale uważam, że Duda powinien reprezentować Ostrowiec.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 84

@czytelnik to jest niesamowicie zaslepiony skoro nie widzi tych wszystkich przekretow ostatnio z gruntami, z ta szkola rolnicza, rozdawaniem stanowisk i wielu innych TO NIE JEST ZAZDROŚĆ

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 86

Proponuję raz jeszcze pooglądać debatę i nie podniecać się tym, czy się rozwalił komuś stołek, nie słuchać głupawych tekstów z wycieczkami w stronę żon i siatkarek... (może i śmieszne, ale nie w tym programie). Trzeba umieć zachować klasę. Wsłuchajcie się Państwo w pytania i odpowiedzi kandydatów. Zobaczycie trochę więcej niż za pierwszym razem. Zobaczycie jak sobie Panowie radzą gdy pytania są dla nich niewygodne.

Wybieramy P R E Z Y D E N T A MIASTA!!!!! Nie wybieramy oszołoma czy krętacza miasta! Dla mnie w debacie wypadło dobrze dwóch kandydatów. Jednym z nich był starosta, drugim nie był poseł.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja i moja rodzina nie byliśmy do tej pory zdecydowani na kogo głoasować.Po debacie będziemy głosować na Pana Dudę.Kałamaga już pokazał co potrafi do tej pory,Górczyński niecg pilnuje sejmu,Sułek też narobił wiele.a ci dwaj Adamski i Ołownia bez szans.tak wiec tylko Duda.

Gość_gosc uuu
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dalej popieracie Dudę, po tym czego się dowiedzieliśmy wczoraj? Jak to w PIS się z żonkami leci pobawić, awanturuje w samolocie i kradnie publiczne pieniądze. To są ludzie z PIS. Takich chcecie włodarzy miasta?

Jakby to nie była normalka w tej partii, to musieli by tuszować wszystko, a oni na beszczela powiedzieli, że jadą samochodem, wzięli kaskę i polecieli z żnokami Ryanem po taniości. Taka sprawa wydała by się momentalnie, no ale w PIS pewnie tak się robi i jest ok. Przykład zawsze idzie z góry...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Po powtórnym obejrzeniu debaty w mojej opinii najbardziej przekonujący jest Duda, potem Górczyński. Ołownia ma też mądre rozwiązania, ale całościowo program NP nie odpowiada mi.

Duda, w tym co mówi jest bardzo naturalny i stanowczy. Górczyński też jest przekonujący, ale jedno mnie niepokoi, a mianowicie dwukrotne powtarzanie o skupowaniu ziemi pod przyszłe (nie wiadomo czy one będą) inwestycje. Tak jakby to była istota kandydowania.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jestem za pomysłem Pana Ołowni, a mianowicie wdrożeniem prac społecznych na rzecz miasta dla bezrobotnych korzystających z pomocy społecznej. Można tym samym wyeliminować patologię pracy na czarno i jednocześnie pobierania zasiłków. Poza tym to bardzo resocjalizujące społecznie działanie.

Gość_gość_fan
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Kałamaga po raz kolejny daje dowód swojego socjalistycznego myślenia. Jego wywody na tematy gospodarcze skupiają się wokół Unijnej daniny, którą chętnie będzie dzielił. To akurat każdy ..... potrafi. W mojej opinii najgorszy wynik w debacie.

Też uważam, że decydowanie wygrywają Duda i Górczyński.

Duży postęp wizerunkowy u Pana Sułka.

Gość_gość_fan
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 102

a co ma do tych wyjazdów Duda? też za to jest odpowiedzialny? żeby tylko takie przypadki były w rządzie, to bzdura względem przekrętow, afer na grube grube miliony a zamiecione pod dywan,wyolbrzymia się drobiazgi żeby przykryć grube sprawy a naród to kupi dzięki "obiektywnym" mediom. my to patrzmy i dbajmy o swoje podwórko, tu na dole bo mamy na to jakiś wpływ. patrzmy na ludzi.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

Oczywiście że dalej popieram Dudę. Co niby wczoraj się miałem dowiedzieć? Dla mnie to żadna afera jak próbują wmówić media. Winni zostaną ukarani i to jest najważniejsze. W PO ostatnimi czasy nie takie rzeczy się działy a jakoś nikomu włos nawet z głowy nie spadł. Tak, głosuję na pana Dudę a w przyszłorocznych wyborach parlamentarnych na PIS.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

No fakt żadna afera, popili w samolocie awanturowali się i ukradli publiczne pieniądze. Co tam jak się bawić to się bawić. Świetnie nas reprezentuje PIS za granicą. No a mieli być tacy prawi i sprawiedliwi, jak to nadawali jeszcze niedawno na PO, że na kolację za dużo wydali, rozklejali plakaty po mieście, negowali ich, a sami większe wałki kręcą.

To nic... fakt trzeba na nich zagłosować!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 110

Popierasz boś marnie wybrał. Szkoda głosu

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 99

Krzesło to znak! Jak kometa na niebie! Kij że ktoś postury Zdzisława Kałamagi waży ponad 100 kg a krzesła tego typu mają swoją wytrzymałość. To jest omen i już.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 103

Inżynier, który przestawiał szyk wyrazów w zdaniu. Masakra.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gościu z 22:31 jeśli jesteś takim znawcą poprawności języka to powinienieś też wiedzieć, że istnieje język mówiony i pisany. One mogą różnić się między sobą tym, że język mówiony jest bardziej swobodny i szyk przestawny nie jest błędem, zwłaszcza w debacie. Inaczej byłoby w oficjalnym przemówieniu.

Gość_gość_wyborca
          Zgłoś
          Odpowiedz
18 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę